Ανοίγει στο Τόκιο θεματικό πάρκο για τον Χάρι Πότερ

by admin
2 views

Οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ θα μπορούν σύντομα να σηκώσουν τα ραβδιά τους, να φορέσουν τους μανδύες τους και να ενταχθούν στον κόσμο του αγοριού μάγου σε ένα νέο θεματικό πάρκο που πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του αύριο Παρασκευή στο Τόκιο.

Κατασκευασμένο στη δυτική πλευρά του δημοφιλούς πάρκου αναψυχής Toshimaen, το οποίο έκλεισε το 2020 έπειτα από 94 χρόνια, το Warner Brothers Studio Tour Tokyo αναπαριστά μια σειρά από τοποθεσίες εμβληματικών ταινιών με πρωταγωνιστή τον μικρό μάγο.

Η τοποθεσία κοντά στην ιαπωνική πρωτεύουσα είναι ιδανική, ειδικά καθώς ο παγκόσμιος τουρισμός αυξάνεται μετά την πανδημία του Covid-19, δήλωσε ο Τόρμπεν Γένσεν, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Warner Bros. Studio Tour Tokyo.

Τα εισιτήρια για τους ενήλικες θα κοστίζουν 45 δολάρια και όπως είπε ο Γένσεν έχουν ήδη εξαντληθεί για μέχρι τον Αύγουστο.

Ο Χάρι Πότερ είναι σειρά επτά μυθιστορημάτων φαντασίας από τη Βρετανίδα συγγραφέα Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Η σειρά αυτή περιγράφει έναν κόσμο μάγων με βασικό χαρακτήρα ένα νεαρό αγόρι με το όνομα Χάρι Πότερ.

Η κεντρική ιστορία των βιβλίων περιγράφει τον αγώνα του Χάρι Πότερ εναντίον του κακού μάγου Βόλντεμορτ, ο οποίος θέλει να κατακτήσει τον κόσμο των μάγων.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ