Ανανέωσαν Ηλιάδης και Κ. Παπαγεωργίου

by admin
0 views

Όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το ertsports.gr ο Χάρης Ηλιάδης ανανέωσε με την ΑΕΛ, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε οριστική συμφωνία και να συνεχίζουν μαζί. Επίσης, στη Λάρισα θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Κώστας Παπαγεωργίου, ενώ αναμένονται κι άλλες κινήσεις από τους “βυσσινί”, που θέλουν να επιστρέψουν στην Super League.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίων για τα επόμενα δύο χρόνια (έως 30/6/2026) των ποδοσφαιριστών Θεοχάρη Ηλιάδη και Κώστα Παπαγεωργίου.

Λίγα λεπτά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο αρχηγός της ΑΕΛ Χάρης Ηλιάδης δήλωσε:

Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ΑΕΛ για ακόμη δύο χρόνια ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών.
Έχω δεθεί με την ομάδα και την πόλη και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει η ΑΕΛ για τους φιλάθλους.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας την επόμενη σεζόν είναι να δουλέψουμε σκληρά, χωρίς πολλά λόγια και να πάρουμε την πολυπόθητη άνοδο στη Σούπερ Λίγκα,
ώστε να μπορέσουμε να δείξουμε σε όλη την Ελλάδα τι μπορεί αυτή η ομάδα να πετύχει, όπως έκανε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Κώστας Παπαγεωργίου δήλωσε:

Είμαι ευχαριστημένος που ανανέωσα με την ΑΕΛ. Πιστεύω, ότι δεν καταφέραμε τις προηγούμενες τρεις χρονιές θα το πετύχουμε την επόμενη σεζόν και η ομάδα θα πάρει την θέση
που της αξίζει στη σούπερ λίγκα.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ατομικά ήταν η καλύτερη της καριέρας μου. Υπόσχομαι να δώσω το 100% ώστε του χρόνου τον Μάϊο να έχουμε πάρει την άνοδο για τα μεγάλα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ