Αγώνες επίδειξης θέλει ο Φέντερερ

by admin
2 views

 

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων Ρότζερ Φέντερερ ταξίδεψε στην Κίνα για να τιμηθεί από τους διοργανωτές του Shanghai Masters.

Ο Ελβετός με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως του αρέσει ο νέος τρόπος ζωής και δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

«Στο σπίτι μου έχω μηχανήματα τα οποία κυριολεκτικά αγόρασα μια εβδομάδα μετά το Laver Cup του Λονδίνου. Είναι λίγο περίεργο που έχω γυμναστήριο στο σπίτι αφού τελείωσα την καριέρα μου, αλλά τα πηγαίνω καλά. Δεν παίζω πια τόσο τένις, οπότε πρέπει να είμαι πιο προσεκτικός και στη διατροφή μου. Θέλω να παραμείνω σε φόρμα και θα ήθελα να παίξω σε αγώνες επίδειξης στο μέλλον», τόνισε ο Ρότζερ Φέντερερ, ενώ σε ερώτηση με το αν παρακολουθεί τένις, είπε: «Βλέπω σχεδόν κάθε μέρα τα αποτελέσματα. Μου αρέσει να ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω. Βλέπω τα highlights στο YouTube, αλλά μου είναι δύσκολο να βλέπω ολόκληρους αγώνες, γιατί δεν έχω τόσο χρόνο.

Με τα παιδιά και όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μου, είναι δύσκολο να πω ότι την τάδε μέρα θα κάτσω και θα δω αυτόν τον αγώνα. Για παράδειγμα στον τελικό του Wimbledon, είδα κυριολεκτικά μόνο δύο γκέιμ, γιατί είχα τρέξιμο με τα παιδιά. Φυσικά τσέκαρα συχνά το σκορ, ήμουν περίεργος να δω τι θα γίνει».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ