25 Αύγουστος, 2019 09:08

Breaking News

Αγώνας ιστιοπλοΐας «Himera Match Race Cup 2019»

Αγώνας ιστιοπλοΐας «Himera Match Race Cup 2019»

Το τριήμερο 31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2019, η σχολή ιστιοπλοίας ανοιχτής Θάλασσας Himera Sailing και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βόλου Ανοιχτής Θάλασσας (ΙΟΒΑΘ) διοργανώνουν το δεύτερο Himera Match
Race cup.

Ο συγκεκριμένος αγώνας γίνεται με δυο σκάφη ίδιου τύπου (platu 25) με τις ομάδες να εναλλάσσονται σε αυτά σε μια σειρά από ιστιοπλοικές μονομαχίες. Σημείο εκκίνησης θα είναι ο όμιλος ΟΕΑ ΝΑΒ.
Στον αγώνα συμμετέχουν πληρώματα από το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (ΝΟΘ) και η Aegeas Yachting από την Καβάλα.

Φέτος η διοργάνωση διευρύνεται  ξεκινώντας την Παρασκευή 31 Μαϊου και πλαισιώνεται με ημερήσιο προπονητικό camp υπό την καθοδήγηση του Σταύρου Κουρή και συνεχίζεται με τις 2 φάσεις του αγώνα το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουνίου.

Επιπλέον ο αγώνας θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό του «NAMRC-North Aegean Match Race Cup», μιας συνδιοργάνωσης με εμπνευστή της ιδέας την Aegeas Yachting, με 3 σταθμούς σε Βόλο Καβάλα και Θεσσαλονίκη, και ένα τελικό έπαθλο, το κυνήγι του οποίου θα φέρει πιο κοντά, θα προπονήσει και θα δοκιμάσει όλες τις ομάδες που θα επιδιώξουν να το κατακτήσουν.

Περισσότερα για το πρόγραμμα του αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα ενώ οι ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνούν στο [email protected]

Συμμετέχουν ήδη 6 ομάδες,τον υπερασπιστή του περσινού κυπέλλου Γιάννη Περιβολιώτη με την ομάδα του ΟΕΑ ΝΑΒ, την Presto team από Καβάλα με κυβερνήτη το Δημήτρη Σοφίτση, Spacelab sailing team από Θεσσαλονίκη με κυβερνήτη το Μάνο Χατζηγιάννη, την Maxima Sailing Team, με κυβερνήτη το Γιώργο Ζαφείρη από Βόλο και άλλες δύο ομάδες που περιμένουν να βαπτιστούν.

www.ert.gr

Related posts