Έρχεται ντιμπέιτ Αγοραστού – Κουρέτα στην περιφέρεια Θεσσαλίας

by admin
2 views

Ντιμπέιτ ανάμεσα στους δύο υποψήφιους περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό και Δημήτρη Κουρέτα, αναμένεται να διεξαχθεί εν όψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών στις 15 Οκτωβρίου.

Η πρόσκληση Κουρέτα και η απάντηση Αγοραστού

Το κάλεσμα πραγματοποίησε αρχικώς ο κ. Κουρέτας, τονίζοντας σε ανακοίνωση πως «απευθύνει δημόσια ευγενική πρόσκληση στον κ. Αγοραστό για μια ακόμη φορά, για δημόσιο διάλογο. Σε όποιο μέσο, με όποια δημοσιογραφική σύνθεση, και σε τόπο και χρόνο που εκείνος επιλέξει».

Σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειάρχη, που έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «προσερχόμενος ο πολίτης για δεύτερη Κυριακή στις κάλπες οφείλει να είναι ενημερωμένος για ό,τι έχει συμβεί, καθώς και για τα προγράμματα που αφορούν το μεγάλο έργο της ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας».

Από την πλευρά του ο νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος με την υποστήριξη της ΝΔ, αποδέχθηκε την πρόσκληση με δήλωση που πραγματοποίησε. «Επιτέλους ο κ. Κουρέτας αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας προκειμένου μέσα από ένα ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο να μιλήσουμε και να παρουσιάσουμε τα προγράμματά μας. Οι Θεσσαλοί οφείλουν να κρίνουν πριν την κρίσιμη κάλπη της Κυριακής ποιος έχει τη γνώση, την εμπειρία και τη δύναμη για να διεκδικήσει για τη Θεσσαλία όσα της αξίζουν. Έχω ήδη ζητήσει από τους συνεργάτες μου να επικοινωνήσουν με τους συνεργάτες του κ. Κουρέτα και να κανονίσουν όλα τα διαδικαστικά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο των εκλογών, ο νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός έλαβε 41,37% και 155.704 ψήφους, ενώ, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας, πήρε 34,11% και 128.366 ψήφους.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ