«Άστοχη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ηλιούπολη»

by admin
3 views

 

H ΠΑΕ Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση και απάντησε στην καταγγελία της Ηλιούπολης, χαρακτηρίζοντάς την… αναληθή.

Η Ηλιούπολη με ανακοίνωσή της κατήγγειλε τη συμπεριφορά ανθρώπων του Ιωνικού, μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα όπου έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2, με την ομάδα της Νίκαιας να απαντάει και να τονίζει ότι: «πάντα φροντίζουμε για την άριστη μεταχείριση των φιλοξενούμενων ομάδων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την καταγγελία της ΠΑΕ Ηλιούπολης, η ΠΑΕ Ιωνικός θα ήθελε να διαψεύσει κατηγορηματικά τις ανυπόστατες αποκαλύψεις – καταγγελίες.

Όλα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηλιούπολης είναι πρωτοφανώς αναληθή και εμείς ως διοίκηση του Ιωνικού απορούμε για την διόγκωση αυτή που έγινε από την Ηλιούπολη και εκφράζουμε τον προβληματισμό μας.

Ως ΠΑΕ Ιωνικός, πάντα φροντίζουμε για την άριστη μεταχείριση των φιλοξενούμενων ομάδων, έτσι ώστε να φθάνουν και να αποχωρούν με ασφάλεια από τη γήπεδο της Νεάπολης.

Άλλωστε, εμείς πάντα παίρνουμε τα συγχαρητήρια από όλες τις ομάδες, για τη φιλοξενία στη Νίκαια και κάποιοι χωρίς λόγο προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.

Θεωρούμε πως είναι μια άστοχη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ηλιούπολη, με την οποία άλλωστε και στα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας μεταξύ μας, δεν υπήρξε το παραμικρό ζήτημα, όπως γνωρίζουν πολύ καλά και οι άνθρωποι της διοίκησης της Ηλιούπολης».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ