19 Απρίλιος, 2018 23:04

Breaking News

The Voice Battles: Όλα όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο

The Voice Battles: Όλα όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο
NANOSΑπόψε στις 10 το βράδυ θα προβληθεί το 2ο επεισόδιο των Battles του «The Voice of Greece» με 22 τραγουδιστές να διαγωνίζονται σε ζευγάρια και μόνο οι μισοί θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση των knock outs.

Στο σημερινό επεισόδιο : Ποιο κορίτσι θα ξεχωρίσει ο Κωστής Μαραβέγιας σε ένα μοναδικό τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκη; Το κορίτσι ή το αγόρι ροκάρει καλύτερα από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη; Ποια «Μαίρη» θα προτιμήσει η Έλενα Παπαρίζου; Ποιο καταπληκτικό ντουέτο θα φέρει τον Σάκη Ρουβά στη δύσκολη θέση να μην μπορεί να διαλέξει τον τραγουδιστή που θα συνεχίσει μαζί του στην επόμενη φάση;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η Έλενα από τους OTHERVIEW υποδέχεται στο family room τον νικητή της μονομαχίας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Στο σημερινό επεισόδιο θα ζήσουμε μεγάλες ανατροπές και πολλή αγωνία. Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal;

Πηγή: govastileto.gr 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017, 20:08

Περισσότερα Εδω

Related posts