20 Σεπτέμβριος, 2018 12:09

Breaking News

Tην ερχόμενη Δευτέρα η συζήτηση για θέματα Δικαιοσύνης και διαφθοράς

Tην ερχόμενη Δευτέρα η συζήτηση για θέματα Δικαιοσύνης και διαφθοράς
NANOSΜε προβληματισμό σχολιαζόταν στους διαδρόμους της Βουλής η αναβολή της προ ημερησίας συζήτησης σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για θέματα Δικαιοσύνης και διαφθοράς, μετά τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «λόγω των βομβιστικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες πολίτες θα σας παρακαλούσα όπως διερευνήσετε τη δυνατότητα αναβολής λίγων ημερών της σημερινής προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή».

Ο Αλέξης Τσίπρας με μήνυμά του στο twitter εξέφρασε την αλληλεγγύη της Ελλάδας στο Βελγικό λαό και τόνισε ότι «ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν την Ευρώπη».

Αυτή είναι, άλλωστε, η γραμμή της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης που συμφώνησαν στη συμβολική αναβολή της συζήτησης ως συμπαράσταση στους πολίτες του Βελγίου.

Ωστόσο, ψύχραιμες φωνές επεσήμαιναν πως το μήνυμα ότι η Ελλάδα και η Ευρώπη δεν υποκύπτουν στην ανασφάλεια και το χάος που θέλουν να εξαπλώσουν οι τρομοκράτες θα δινόταν με το «ναό της Δημοκρατίας» ανοιχτό και την πραγματοποίηση της πολύκροτης συζήτησης που αναμενόταν με ενδιαφέρον. Τόνιζαν μάλιστα ότι ποτέ στο παρελθόν, σε επίσης μεγάλες τρομοκρατικές ενέργειες δεν είχαν αναβληθεί οι προγραμματισμένες δράσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη η συζήτηση θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016, 15:08

Περισσότερα Εδω

Related posts