22 Οκτώβριος, 2018 05:10

Breaking News

Tέλεια μαλλιά με σαμπάνια

Tέλεια μαλλιά με σαμπάνια
NANOSΗ σαμπάνια δεν είναι μόνο ένα γευστικό ποτό για την ευχαρίστηση και τη διέγερση… Η σαμπάνια βλέπετε περιέχει τέλεια συστατικά που λατρεύει η τρίχα μας και εκτός από αυτό χαρίζει λάμψη, όγκο και ένταση στο ξανθό χρώμα.

Όχι, δεν το λέμε εμείς, το λένε οι κομμωτές,αλλά προσοχή δεν λουζόμαστε με σαμπάνια.

Αυτό που συμβουλεύουν οι glam κομμωτές είναι να μην πετάξετε την σαμπάνια που ανοίξατε αλλά δεν τελειώσατε. Βάλτε την στο ψυγείο και, στο επόμενο λούσιμό σας, αφού λούσετε τα μαλλιά σας κανονικά βάλτε την σε όλο τους το μήκος προσέχοντας να πάει παντού από τη ρίζα ως τις άκρες. Στη συνέχεια ξεβγάλετε με άφθονο χλιαρό νερό και συνεχίστε κανονικά με το styling.

Αφενός η κίνηση του να αδειάζει κανείς ένα μπουκάλι σαμπάνια στο κεφάλι του είναι από μόνη της απολαυστική και αφετέρου, σύμφωνα με τους κομμωτές, η σαμπάνια θα αναδείξει το ξανθό χρώμα των μαλλιών σας αν είστε ξανθιά. Αν όχι θα τους χαρίσει τέλεια λάμψη. Επίσης, θα δώσει επιπλέον όγκο στην τρίχα σας και θα την κάνει super απαλή.

Εμείς δεν το έχουμε δοκιμάσει ακομη οι γιορτές είναι κοντά και τώρα ξέρουμε ότι η σαμπάνια μετά το« καλή χρονιά», σίγουρα δεν θα πάει στα σκουπίδια…

Πηγή: govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016, 03:37

Περισσότερα Εδω

Related posts