19 Δεκέμβριος, 2018 05:12

Breaking News

O καιρός σήμερα

O καιρός σήμερα
NANOS
O καιρός σήμεραΒελτιωμένο καιρό στη Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά κεντρικά και νότια και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 12 στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 13 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 11 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 7 έως 15 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στη Νότια Κρήτη και στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις και μικρή εξασθένηση το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής μικρής διάρκειας το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016, 05:19

Περισσότερα Εδώ

Related posts