16 Δεκέμβριος, 2018 01:12

Breaking News

Husqvarna Racing MX: Μια ανάσα από την κορυφή

Husqvarna Racing MX: Μια ανάσα από την κορυφή
NANOSHusqvarna Racing MX: Μια ανάσα από την κορυφή

H ανανεωμένη ομάδα Husqvarna Motul Michelin MX συνεχίζει τη σταθερά ανοδική της πορεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2018.

O δεύτερος αγώνας της σεζόν στο Άργος είδε τον επίσημο εκπρόσωπο της ομάδας στην ΜΧ1 Άρη Τσαρνά να τερματίζει στη δεύτερη θέση της κορυφαίας κατηγορίας του πρωταθλήματος. Μετά το ξεκίνημά του στις Σέρρες, το φετινό πρωτάθλημα μεταφέρθηκε στην εντυπωσιακή πίστα του Άργους για το δεύτερο φετινό του γύρο. Στο δεύτερο μόλις αγώνα του με τη νέα Husqvarna FC 450, ο Άρης Τσαρνάς κατάφερε να φτάσει ένα μόλις βήμα από την πρώτη του φετινή νίκη στη μεγάλη κατηγορία. Μετά από μία καλή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο αναβάτης από την Κω έκανε μερικά λάθη τα οποία και τον ανάγκασαν να αρκεστεί στην τέταρτη θέση στο πέσιμο της καρό σημαίας. Ανανεωμένος στο Β’ Σκέλος του αγώνα, ο Άρης έφυγε δυνατά από την εκκίνηση και κάνοντας έναν μεθοδικό αγώνα πέτυχε να τερματίσει στη δεύτερη θέση.

Στην κατηγορία ΜΧ2, πρωταγωνιστής της ομάδας ήταν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Αλέξης Γεωργαντάς. Με μία δεύτερη θέση στο Α’ Σκέλος και μία τέταρτη στο Β’, ο αναβάτης από την Κατερίνη έφερε τη Husqvarna FC 250 για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο βάθρο της κατηγορίας. Τρίτος στην τελική κατάταξη της κατηγορίας, ο Αλέξης συγκέντρωσε πολύτιμους βαθμούς, που τον διατηρούν σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για το νεότερο μέλος της ομάδας Φραγκίσκο Ζούνη, ο αγώνας του Άργους έφερε στον αναβάτη από τη Ρόδο τον πρώτο του φετινό τερματισμό εντός τριάδας σε σκέλος. Τέταρτος στον πρώτο αγώνα και τρίτος στο δεύτερο, ο Φραγκίσκος κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης. 

Η Husqvarna Motul Michelin MX Team ανανεώνει το αγωνιστικό της ραντεβού για τις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, με τον τρίτο κατά σειρά φετινό αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross να πραγματοποιείται στα Γιαννιτσά.


Αποτελέσματα ΜΧ1

1. Παναγιώτης Κουζής (Honda), 2. Άρης Τσαρνάς (Husqvarna), 3. Δημήτρης Κοντολέτας (Yamaha)


Αποτελέσματα ΜΧ2

1. Νίκος Λυρίου (ΚΤΜ), 2. Κώστας Μπετίνης, 3. Αλέξης Γεωργαντάς (Husqvarna)ί, 4. Φραγκίσκος Ζούνης (Husqvarna)

Φωτογραφίες: CP Productions


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, 14:00

Περισσότερα Εδω

Related posts