18 Νοέμβριος, 2018 23:11

Breaking News

«9 Μήνες»: Η Άντρη εξιτάρεται με την ιδέα του Κυριάκου να σκοτώσει την Μαρίνα

«9 Μήνες»: Η Άντρη εξιτάρεται με την ιδέα του Κυριάκου να σκοτώσει την Μαρίνα
NANOS

Πολλές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες».

H Χαρά προτείνει στον Άλκη να δημιουργήσουν ένα e-shop για να δώσουν ώθηση στην επιχείρηση. Ο Αχιλλέας λέει στον Αντρέα πως ο μόνος τρόπος να απομακρύνουν τη Δάφνη από την έρευνά της για το κύκλωμα, είναι να φύγουν για Αμερική. Ο Μάριος πηγαίνει απροειδοποίητα στο μαγαζί που δίνει τις παραστάσεις του ο Μάνος και έκπληκτος βλέπει την Κάτια να φιλιέται μαζί του. Ένα όνειρο με τον Αντρέα να σημαδεύει τη Δάφνη με όπλο, αναστατώνει τη Δάφνη η οποία μοιράζεται με τη Μάρθα την ανησυχία της αν έκανε καλά που τον παντρεύτηκε. Η Άντρη εξιτάρεται με την απόφαση του Κυριάκου να σκοτώσει τη Μαρίνα και του υπόσχεται πως θα τον βοηθήσει.

Η Μαρίνα εκφράζει στον Μάνο την ανησυχία της, πως ίσως η Έλσα τον βλέπει ακόμα ερωτικά, αλλά εκείνος το αποκλείει. Η Έλσα όμως εκμυστηρεύεται στην Κρίστη πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα. Η Κρίστη ετοιμάζεται να πάει στο στούντιο με τον Τζόνυ. Η ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή της, κάνει την Άννα να αναρωτιέται για το εάν η σχέση της με τον παραγωγό είναι μόνο φιλική. Για ακόμα μία φορά ταλαντεύεται να πει στην Κρίστη για το μωρό, αφού αισθάνεται πως η κόρη της ίσως είναι έτοιμη να κάνει μία καινούργια αρχή στη ζωή της. Η Δάφνη δέχεται ένα mail από τη Βάνα με φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπό της σημαδεμένο και νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Όταν το δείχνει στον Αντρέα, εκείνος, δήθεν θιγμένος, την προτρέπει να ψάξει το παρελθόν αυτής της γυναίκας, καθώς είναι ψυχικά άρρωστη.

Η στάση του μπερδεύει για άλλη μία φορά τη Δάφνη, που δείχνει εγκλωβισμένη αφού δεν ξέρει ποιον από τους δύο να πιστέψει. Ο Κυριάκος λέει στη Μαρίνα πως είναι διατεθειμένος να της δώσει διαζύγιο, αρκεί να πείσει την Έλσα να κρατήσει επαφή μαζί του. Ο Μάνος όμως βλέπει με καχυποψία αυτή την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του. Η Βάνα, μην έχοντας άλλο τρόπο να πείσει τη Δάφνη να συναντηθούν, επικοινωνεί με τον Μάριο και του ζητάει να συναντηθούν. Ο Τζόνυ εξομολογείται στην Κρίστη πως τον έχει γοητεύσει και είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Άλκη. Η Χάρα μεταφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό από τον προσωπικό της λογαριασμό στον Άλκη, κάνοντας το δέσιμό τους να παίρνει πιο σοβαρές διαστάσεις. Ο Αχιλλέας δίνει έναν φάκελο στην Εύα με πληροφορίες που αφορούν στη ζωή της Μάρθας, με δυνατότερο όπλο την κόρη της, που φιλοξενείται στο ίδρυμα

Περισσότερα Εδω

Related posts