18 Ιούλιος, 2018 18:07

Breaking News

Ψηφίζουμε Γιάννη Περιστερά για τα μεγάλα σαλόνια!

Ψηφίζουμε Γιάννη Περιστερά για τα μεγάλα σαλόνια!
NANOSΟ χρόνος κυλάει αντίστροφα και ο 12χρονος Έλληνας αναβάτης Γιάννης Περιστεράς ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του! Σε λίγες μέρες θα λάβει χώρα η τελική επιλογή του Red Bull Rookies Cup για το 2018 και ο ταλαντούχος μικρός πρωταθλητής χρειάζεται τη συμπαράστασή μας.

Μαζί με άλλους 108 οδηγούς από 30 χώρες, ο Γιάννης θα δώσει τη μάχη για να διακριθεί και να πάρει το εισιτήριο για το Red Bull Rookies Cup του ’18. Περίπου 10 θα είναι οι τυχεροί αναβάτες που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο και όλοι εμείς οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα ελπίζουμε να καμαρώσουμε εκεί τον Γιάννη. Την υποστήριξή μας για την υπερπροσπάθεια που θα καταβάλλει ο μικρός πρωταθλητής MiniGP μπορούμε να τη δείξουμε έμπρακτα λαμβάνοντας μέρος σε ένα διαγωνισμό του Red Bull Rookies Cup.

Συγκεκριμένα, μπορούμε να ψηφίσουμε όλοι τον Έλληνα αναβάτη. Ο σωστός τρόπος για να είμαστε έγκυροι, είναι να πάμε στο σχετικό link και να κάνουμε copy-paste στα σχόλια το όνομα του Γιάννη. Δυστυχώς έχει γίνει λάθος στο μικρό του όνομα και αναφέρεται ως Ionnis-Konstantinos Peristeras (Greece), οπότε και εμείς αυτό ακριβώς πρέπει να γράψουμε.

Η τελική ημερομηνία για να ψηφίσουμε τον Γιάννη Περιστερά είναι η Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Μπαίνουμε εδώ και κάνουμε αντιγραφή στα σχόλια του post το Ionnis-Konstantinos Peristeras (Greece)


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017, 09:00

Περισσότερα Εδω

Related posts