22 Φεβρουάριος, 2018 02:02

Breaking News

Χειροπέδες από τη ΔΙΑΣ σε δύο αδέλφια ιδιοκτήτες συνεργείου που επισκεύαζαν μηχανές με… κλεμμένα ανταλλακτικά

Χειροπέδες από τη ΔΙΑΣ σε δύο αδέλφια ιδιοκτήτες συνεργείου που επισκεύαζαν μηχανές με… κλεμμένα ανταλλακτικά
NANOSΡεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Μία διάρρηξη στάθηκε ικανή να αποκαλύψει την παράνομη δράση δύο αδελφών, ιδιοκτητών συνεργείου, οι οποίοι ειδικεύονταν στην πώληση ανταλλακτικών προερχόμενων από… κλεμμένες μοτοσυκλέτες. 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ανδρών ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά, πήραν σήμα να σπεύσουν στον Ταύρο σε ένα γκαράζ στο οποίο είχε σημειωθεί διάρρηξη. 

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο και διαπίστωσαν πως το λουκέτο της εισόδου ήταν παραβιασμένο. Εισήλθαν στον χώρο και άρχισαν να τον ερευνούν. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να διαπιστώσουν ότι οι σκελετοί, τα μοτέρ και οι πινακίδες που βρίσκονταν κατάχαμα μπρος στα πόδια τους προέρχονταν από μοτοσυκλέτες οι οποίες είχαν δηλωθεί ως κλεμμένες! Σε κάποια μάλιστα «καβάτζα» του μαγαζιού, εντοπίστηκαν και 700 γρ. κάνναβη. 

Ενοικιαστές του εν λόγω χώρου ήταν, όπως διαπιστώθηκε, δύο αδέλφια που διατηρούν συνεργείο μηχανών στον Πειραιά και χρησιμοποιούσαν το γκαράζ ως «καβάτζα» για τα κλεμμένα ανταλλακτικά τα οποία στη συνέχεια πουλούσαν στους πελάτες τους, σίγουρα σε καλύτερες τιμές. Και εντός του συνεργείου τους εντοπίστηκε πλήθος εξαρτημάτων όπως σκελετοί, ψαλίδια και μοτέρ, τα οποία σύμφωνα με το τερματικό της αστυνομίας, αντιστοιχούσαν σε κλεμμένες μοτοσυκλέτες. 

Επιπλέον, από την έρευνα που έγινε στο σπίτι των δύο αδελφών από άνδρες της ΔΙΑΣ Πειραιά σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Τ. Α. Μοσχάτου βρέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, τρεις πινακίδες κυκλοφορίας και 10 ταμπέλες αριθμών πλαισίου, επτά φαλτσέτες, τρεις τρίφτες, 20 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων για καραμπίνα, διάφορα κινητά τηλέφωνα και πλήθος διαφόρων εξαρτημάτων μοτοσυκλετών (κλειδαριές, μίζες, πλαστικά-φέρινγκ κλπ.). 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018, 11:38

Περισσότερα Εδώ

Related posts