12 Δεκέμβριος, 2018 14:12

Breaking News

«Χαστούκι» του Αρείου Πάγου στον Σκουτέρη

«Χαστούκι» του Αρείου Πάγου στον Σκουτέρη
NANOS«Χαστούκι» του Αρείου Πάγου στον Σκουτέρη

Κατόπιν εντολής της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, και γενικής επιθεωρήτριας Δικαστικών Χρυσούλας Παρασκευά διενεργήθηκε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη από την αεροπαγίτη, Διονυσία Μπιτζούνη με εντολή.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της επιτροπής Εφέσεων, που γνωστόν έβγαλε τη μεταμεσονύκτια απόφαση για τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, μετά το ρολό χαρτί που δέχτηκε ο τότε τεχνικός των Πειραιωτών, Χάβι Γκαρθία αλλά και θα αποφασίσει για την τύχη της έφεσης που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ για την τιμωρία που του επεβλήθη στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο κ. Σκουτέρης, σύμφωνα με την εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Δίκη» που αποκάλυψε την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση ελέγχεται ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για προσβολή κύρους και θα παράσχει εξηγήσεις ανωμοτί.

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι η κυρία Μπιτζούνη προχώρησε σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ. Σκουτέρη και πήρε κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων Σοφία Πρίφτη.

Ειδικά για τη μεταμεσονύκτια απόφαση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ελέγχονται πειθαρχικά και άλλοι δύο δικαστές ο Κωνσταντίνος Δεμέστιχας και η Κωνσταντίνα Γεωργούλια.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, 22:54

Περισσότερα Εδώ

Related posts