11 Δεκέμβριος, 2018 20:12

Breaking News

«Φρούριο» συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια για να μην διακοπεί πλειστηριασμός

«Φρούριο» συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια για να μην διακοπεί πλειστηριασμός
NANOS«Φρούριο» συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια για να μην διακοπεί πλειστηριασμός

Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Σε φρούριο έχει μετατραπεί συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια από την αστυνομία με στόχο να μην διακοπεί ο πλειστηριασμός που έχει προγραμματιστεί.

Το συμβολαιογραφικό γραφείο βρίσκεται στην οδό Μπόταση 12 στα Εξάρχεια και όπως έχει ανακοινωθεί εκεί θα συγκεντρωθούν μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω».

Δείτε τις φωτογραφίες:


Τι αναφέρει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου


Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 ο μοναδικός πλειστηριασμός που διεξάγεται σε συμβολαιογραφείο της περιοχής των Εξαρχείων αφορά ακίνητο, που βρίσκεται στην Βούλα Αττικής για οφειλή που έχει προκύψει από επιχειρηματικό δάνειο ύψους 450.000 ευρώ.

«Δεν αφορά πρώτη κατοικία και ο ιδιοκτήτης – οφειλέτης – επιχειρηματίας δεν διαμένει στον εν λόγω χώρο, ο οποίος και είναι μισθωμένος. Για μία ακόμα φορά υπενθυμίζουμε σε μέλη συλλογικοτήτων, που σπεύδουν να δημιουργήσουν κλίμα έντασης ότι η πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα διεξαγωγής των πλειστηριασμών είναι δημόσια και ως εκ τούτου σε περίπτωση που είναι δυσνόητα τα στοιχεία του εκάστοτε πλειστηριασμού αντί να παρερμηνεύουν και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις παρέχουμε ενημέρωση αν και εφόσον πραγματικά την επιζητούν» αναφέρει η ανακοίνωση.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, 10:09

Περισσότερα Εδώ

Related posts