18 Ιούνιος, 2018 23:06

Breaking News

Υποτονική η επιβατική κίνηση με τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Υποτονική η επιβατική κίνηση με τα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής
NANOSΜπορεί η επιβατική κίνηση στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής να είναι υποτονική τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, ωστόσο «εμείς πρέπει να εκτελούμε να δρομολόγιά μας, γιατί μεταφέρουμε και φάρμακα σε ανθρώπους που τα χρειάζονται» επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Γιώργος Αρβανιτίδης.

«Οι καιρικές συνθήκες μάς έχουν δημιουργήσει προβλήματα, αλλά εμείς παλεύουμε για την εξυπηρέτηση των πολιτών» σημείωσε, ενώ χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα πολύ δύσκολη για την κυκλοφορία των οχημάτων του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής.

Ο κ. Αρβανιτίδης πρόσθεσε πως αν και σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα, ωστόσο δεν θα εκτελεστούν όλα τα δρομολόγια.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, ενώ για την Ουρανούπολη Χαλκιδικής καθημερινά εκτελούνται έξι δρομολόγια, σήμερα θα γίνουν τα τέσσερα, για τη Σιθωνία, ενώ χθες δεν έγινε κανένα, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθει το ένα απο τα τρία και αυτό θα φτάσει μέχρι την Νικήτη, αφού όπως εξήγησε ο ίδιος, ο δρόμος για Σάρτη, Συκιά, Τορώνη, Μαρμαρά και ‘Αγιο Νικόλαο, δεν είναι προσπελάσιμος, ούτε με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από τα συνολικά δέκα δρομολόγια που εκτελούνται καθημερινά από τη Θεσσαλονίκη για τα Μουδανιά, σύμφωνα με τον κ. Αρβανιτίδη σήμερα θα γίνουν τα οκτώ, ενώ δύσκολη χαρακτήρισε την κίνηση των οχημάτων του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής στην Κασσανδρεία, όπου εκτελούνται ημερησίως έξι δρομολόγια και σήμερα «ίσως να εκτελεστούν δύο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη δουλειά που ήδη κάνουν τα εκχιονιστικά».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αρβανιτίδης υποστήριξε ότι «πολλά προβλήματα δημιουργούν οι οδηγοί οχημάτων 4 επί 4 που μένουν στον δρόμο και κόβουν τη μοναδική λωρίδα διεξαγωγής της κυκλοφορίας, λόγω του ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στον πάγο, ακόμη και αυτοί πρέπει να χρησιμοποιήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες».

Παράλληλα, ο κ. Αρβανιτίδης κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και συνέστησε πριν να βγουν στη στάση, να επικοινωνούν με την επιχείρηση, προκειμένου να είναι σίγουροι για την ώρα εκτέλεσης του δρομολογίου που θέλουν να χρησιμοποιήσουν.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017, 11:26

Περισσότερα Εδώ

Related posts