19 Ιούλιος, 2018 23:07

Breaking News

Τζόρτζεβιτς: «Δεν κοιτάμε το ρεκόρ της Νταρουσάφακα»

Τζόρτζεβιτς: «Δεν κοιτάμε το ρεκόρ της Νταρουσάφακα»
NANOSTην απόψή του ότι μόνο εύκολο δεν θα’ ναι το παιχνίδι της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Νταρουσάφακα, η οποία έχει απωλέσει κάθε ελπίδα πρόκρισης, εξέφρασε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε δηλώσεις του.

«Δεν κοιτάζουμε το ρεκόρ των αντιπάλων μας (3-8) γιατί δεν σημαίνει τίποτα. Η Νταρουσάφακα έχει παλέψει όλα τα παιχνίδια της, είναι καλή ομάδα, διαθέτει εμπειρία και τη σεβόμαστε γιατί έχει ποιότητα και ικανότητα. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να νικήσουμε. Είναι μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για μας, καθώς αν νικήσουμε, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα playoffs», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Ο Αντώνης Φώτσης, από πλευράς παικτών, δήλωσε: «Ξέρουμε καλά πως είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στα playoffs, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Όλοι θυμόμαστε πως μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα στο ΟΑΚΑ. Διαθέτουν έμπειρους παίκτες και παίζουν στην έδρα τους, συνεπώς είναι πιο επικίνδυνοι. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι για μάχη».


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 12:54

Περισσότερα Εδώ

Related posts