24 Ιούνιος, 2018 05:06

Breaking News

Τζήμας κατά ραδιοφώνου!

Τζήμας κατά ραδιοφώνου!
NANOS

Ο Σάκης Τζήμας έχει περάσει για τα καλά στην αντεπίθεση και τα βάζει με όλους και όλα!

Αυτή την φορά στόχος του, το ραδιόφωνο που πρόσκειται στην Νίκη Βόλου…

Αφού τονίζει και πάλι ότι θα προσπαθήσει να κρατήσει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος και την νέα σεζόν, κατηγορεί το «μπλε» ραδιόφωνο, όπως χαρακτηριστικά το αναφέρει, πως αρέσκεται σε ανέξοδη κριτική, ενώ δεν δίστασε να εκτοξεύσει και βέλη προς ορισμένους παραγωγούς του εν λόγο ραδιοφωνικού σταθμού!

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 και ο πρόεδρός της κ. Αθανάσιος Τζήμας, θέλουν να υπενθυμίσουν ότι υπάρχει διοίκηση η οποία θα προσπαθήσει να αναλάβει εκ νέου το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε πείσμα των «επαγγελματιών» Νικιωτών, που λυμαίνονται την ομάδα στην οποία πρόσφατα μάλιστα απέκτησαν (παράνομα) και πόστα εκμεταλλευόμενοι την δύναμη που τους δίνει το «μπλε» ραδιόφωνο!
Νιώθουν «σπουδαίοι» πετώντας καθημερινά λάσπη και ανέξοδη κριτική  – φυσικά a la carte – στο πρόσωπο του προέδρου της ΔΕ ποδοσφαίρου, περνώντας στον απλό κόσμο τις γραμμές που τους υπαγορεύουν οι «εγκέφαλοι» του σχεδίου της συρρίκνωσης της μεγάλης Νίκης Βόλου.
Προϋπόθεση της ανοδικής πορείας της Νίκης Βόλου σε όλα τα επίπεδα, το κλείσιμο αυτού του ραδιοφώνου, στελέχη του οποίου αναρριχήθηκαν στα διοικητικά κλιμάκια του συλλόγου εκμεταλλευόμενα την δύναμη του «μικροφώνου»! 
Φτάνει πια η ανέξοδη αλλά και ανεύθυνη ταυτόχρονα κριτική…
Την Κυριακή η ομάδα μας παίζει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο «Π. Μαγουλάς» και ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί…
Θυμίζουμε την ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για τους φιλάθλους μας, οι οποίοι δυστυχώς δεν θα πανηγυρίσουν την άνοδο…
Μάθαμε από τα λάθη μας όμως!». 

Related posts