17 Οκτώβριος, 2018 18:10

Breaking News

Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της Angelina Jolie στη Λέσβο-Δείτε που θα μείνει

Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη της Angelina Jolie στη Λέσβο-Δείτε που θα μείνει
NANOSΜία μέρα μετά την επίσκεψή της στο λιμάνι του Πειραιά και στον Ελαιώνα, αλλά και τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου, η Angelina Jolie βρέθηκε στη Λέσβο.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες προσγειώθηκε στο «Οδυσσέας Ελύτης» στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης.

«Θα έρθω με τα παιδιά μου για διακοπές!», είπε, μεταξύ άλλων, η 40χρονη ηθοποιός, ενώ, σε σχέση με το προσφυγικό, επεσήμανε πως είναι ένα θέμα που χρειάζεται πολύ χρόνο για να επιλυθεί.

Αρχικά, η Jolie συναντήθηκε με υπηρεσιακούς παράγοντες στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο hot spot στη Μόρια. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί και τον προσφυγικό καταυλισμό στον Καρά Τεπέ, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί και στη Σκάλα Συκαμινιάς, όπου καταφτάνουν οι πρόσφυγες μετά το ταξίδι τους στα νερά του Αιγαίου.

Οι πληροφορίες θέλουν την Jolie αμέσως μετά τη Λέσβο να φεύγει για Ειδομένη, ωστόσο οι ντόπιοι έχουν ήδη ετοιμάσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο, στο Λώριες όπου είχε μείνει και η Σούζαν Σάραντον, σε περίπτωση που αλλάξουν τα σχέδια της ηθοποιού ή θελήσει να ξεκουραστεί έστω για λίγο.

Το Lesvosnews.gr τρύπωσε στο δωμάτιο όπου θα φιλοξενηθεί η Angelina και σας παραθέτει τα αποκλειστικά του πλάνα.

Πηγή:govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016, 12:18

Περισσότερα Εδώ

Related posts