22 Οκτώβριος, 2018 06:10

Breaking News

Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Λαύριο

Τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ-Λαύριο
NANOS

Ανακοίνωση αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με το Λαύριο (19/3) στο «Παλατάκι», εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρουν:

«H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη (16/3) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λαύριο που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 στις 5μ.μ. για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λαύριο είναι…

ΤΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

10€ 108, 109, 110, 111

25€ VIP 1,2,5

50€ VIP GOLD

100€ VIP LOUNGE

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία…

PAOK Sports Arena

Τετάρτη (16/3): 12:00-19:00

Πέμπτη (17/3): 10:00-19:00

Παρασκευή (18/3): 10:00-19:00

Σάββατο (19/3): 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα…

Online μέσω του δικτύου της Tickethour

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδώ www.tickethour.com

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω της ιστοσελίδας της tickethour και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ

Πωλητές easy pay της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω των πωλητών easy pay των καταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και του εκτυπωμένου voucher της τράπεζας Πειραιώς.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ».

Περισσότερα Εδώ

Related posts