18 Μάρτιος, 2018 06:03

Breaking News

Σχέσεις και ζώδια: Τι ενοχλεί τους άντρες σε μια γυναίκα

Σχέσεις και ζώδια: Τι ενοχλεί τους άντρες σε μια γυναίκα
NANOSΌλοι οι άντρες θα ήθελαν να έβρισκαν την τέλεια γυναίκα. Ή έστω κάποια …που να της μοιάζει. Που να έχει περισσότερα προτερήματα παρά ελαττώματα, σημαντικά τουλάχιστον. Βέβαια, το τι θεωρεί ο καθένας ελάττωμα διαφέρει. Έτσι, ορισμένα πράγματα μπορεί να φαίνονται ανυπόφορα σε κάποιους, ενώ ανεκτά σε άλλους. Παίζει ρόλο το ζώδιο ενός άντρα ως προς το τι τον ενοχλεί περισσότερο σε μια γυναίκα; Φυσικά και παίζει. Να λοιπόν, για όλες τις κυρίες, ένας μικρός οδηγός ώστε να ξέρουν τρία πραγματάκια (στην κυριολεξία!) για το τι μπορεί να απομακρύνει οριστικά από κοντά τους κάποιον που πιθανόν τις ενδιαφέρει.

Κριός

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Κριό:

• Να τον στήνει στα ραντεβού. Αν συνηθίζεις να το παίζεις …νύφη που πάει με καθυστέρηση στην εκκλησιά, με τον Κριό ή θα αλλάξεις συνήθεια ή θα πας στον τόπο της συνάντησης και δεν θα βρεις κανέναν. Προτιμότερο μάλλον, από το να σε περιμένει ακόμα εκεί και να ακούσεις τα σχολιανά σου.

• Να του το παίζει πνεύμα αντιλογίας. Δεν είναι ότι δεν σηκώνει αντιρρήσεις. Αλλά τις θέλει με ουσία και επιχειρήματα. Καθώς ο ίδιος δεν παριστάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι, ξενερώνει αν ο στόχος του ενδιαφέροντός του προσπαθεί να πουλήσει «δυναμική» (και καλά) προσωπικότητα που δεν διαθέτει.

• Να του κάνει τη δύσκολη. Εντάξει, το να πέσεις με το πρώτο κοίταγμα δεν αρέσει σε κανέναν, πόσο μάλλον στον μαχητικό Κριό. Αλλά δεν χρειάζεται να παριστάνεις και την πριγκίπισσα που απαιτεί να της σκοτώσει ο ταλαίπωρος ήρωας έναν δράκο για να τον καταδεχτεί!

Ταύρος

Τρία πράγματα σε μια γυναίκα που ενοχλούν απίστευτα έναν άντρα Ταύρο:

• Να φαίνεται σπάταλη. Να παραγγείλει τα ακριβότερα πιάτα συν το καλύτερο κρασί στο εστιατόριο, όπου κερνάει εκείνος, και να παινεύεται για το πόσο ακριβή είναι η επώνυμη τσάντα της (και βέβαια δεν την πήρε στις εκπτώσεις). Ιδίως τώρα με την κρίση, μην τον (ξανα)είδατε τον Ταύρο…

• Να είναι ατημέλητη. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για την κουκλάρα σωσία της Αντζελίνα Τζολί, θα εκτιμήσει το καλόγουστο αλλά όχι κραυγαλέο ντύσιμο, τα περιποιημένα μαλλιά, το προσεγμένο μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά… Θα πρέπει να αφιερώνεις χρόνο στην εμφάνισή σου, αν θες να τον γοητεύεις.

• Να του δημιουργεί αμφιβολίες ως προς την ερωτική πίστη της. Τα κολπάκια για να τον κάνεις να ζηλέψει όχι μόνο δεν περνάνε στον Ταύρο, αλλά τον κάνουν και «κρυώνει»….

Περισσότερα στο govastileto.gr

Περισσότερα Εδω

Related posts