19 Οκτώβριος, 2018 18:10

Breaking News

Σφοδρή επίθεση από ΕΚΒ κατά δύο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΣΕ

Σφοδρή επίθεση από ΕΚΒ κατά δύο συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΣΕ
NANOS

Για τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας

Σφοδρή επίθεση κατά των δύο συνδικαλιστών του ΟΣΕ που ανήκουν στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει το Εργατικό Κέντρο Βόλου με αφορμή τη μήνυση που κατέθεσαν για να προσβάλουν ως άκυρες τις εκλογές στο Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας. Στην ανακοίνωσή του το ΕΚΒ βάλλει κατά των δύο συνδικαλιστών -μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Αντωνιάδης από το Βόλο που είναι μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΓΟΣΕ- υπογραμμίζοντας: «Καμώνονται ότι δεν το αντιλαμβάνονται, αλλά είναι φανερό ότι οι δύο -κατά δήλωσή τους- «εργαζόμενοι Σιδηροδρομικοί», που έφτασαν στο σημείο να προσβάλουν δικαστικώς το κύρος των πρόσφατων εκλογών στον Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας, κινούνται πάνω σε λάθος «σιδηροτροχιές»!Σε ποιες ακριβώς, το «προδίδουν τα ίδια τα «προφίλ» των …τιμητών της εκλογικής νομιμότητας! Τα οποία και σκιαγραφούν «μορφές» ανύπαρκτες μέσα στο Σωματείο, και «εργαζόμενους» εμφανιζόμενους, στα χαρτιά μόνον, «εγγεγραμμένους»! Κατά βάσιν, δηλαδή, άτομα περιστασιακώς ασχολούμενα με το Κίνημα ή και καθόλου, καθώς ούτε καν, μάλιστα, προσήλθαν για να ψηφίσουν στις εκλογές! Αντιθέτως, θα έλεγε κανείς πως οι πραγματικοί στόχοι τους (όπως, για παράδειγμα, του εξ αυτών, υποψηφίου Βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ και διορισμένου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ως μέλους του Δ.Σ. στην ΕΡΓΟΣΕ) προδίδονται ακριβώς απ’ τις πράξεις τους!

Και οι πράξεις τους δείχνουν ότι οι στόχοι τους δεν είναι, ασφαλώς, η αρωγή και βοήθεια στο Συνδικαλιστικό έργο, στις παρούσες ιδιαίτερα δύσκολες για τους εργαζόμενους συγκυρίες, αλλά, μάλλον η …εκδούλευσή προς την εργοδοσία!

Εκτός και αν ο διορισμένος «συνάδελφος» έτσι κάπως αντιλαμβάνεται την …αναβάθμιση του Συνδικαλιστικού ρόλου και έργου από την κυβέρνηση που τον τοποθέτησε μέσα στην ΕΡΓΟΣΕ!».

Περισσότερα Εδω

Related posts