19 Ιούλιος, 2018 05:07

Breaking News

Συστάθηκε η ομάδα εργασίας για τη φορολόγηση των οχημάτων και τα τέλη κυκλοφορίας

Συστάθηκε η ομάδα εργασίας για τη φορολόγηση των οχημάτων και τα τέλη κυκλοφορίας
NANOSΑπό το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώθηκε ότι με εντολή του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου συστάθηκε η ομάδα εργασίας για τη διαμόρφωση προτάσεων και την τροποποίηση και τον εξορθολογισμό των νομοθετικών διατάξεων που αφορούν στη φορολόγηση οχημάτων και τα τέλη κυκλοφορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ομάδα Εργασίας για τη διαμόρφωση προτάσεων και την τροποποίηση και τον εξορθολογισμό των νομοθετικών διατάξεων που αφορούν στη φορολόγηση οχημάτων και τα τέλη κυκλοφορίας, συστάθηκε στις 18.03.2016, με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Αποτελείται από υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η Ομάδα Εργασίας θα έχει τη δυνατότητα να καλεί στις συνεδριάσεις της εμπειρογνώμονες και σχετικούς φορείς, για την υποβοήθηση του έργου της. Η διάρκεια λειτουργίας της ορίζεται μέχρι τις 29.04.2016, οπότε και οφείλει να υποβάλει τις προτάσεις της.

Η σύστασή της αποδεικνύει τη βούληση του Υπουργείου Οικονομικών για δικαιότερη και αντικειμενικότερη φορολόγηση των οχημάτων και για την αντιμετώπιση των διαχρονικών αδικιών που έχουν συσσωρευθεί.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 15:17

Περισσότερα Εδω

Related posts