20 Σεπτέμβριος, 2018 12:09

Breaking News

Συνεχίζεται η αντιτρομοκρατική επιχείρηση στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Συνεχίζεται η αντιτρομοκρατική επιχείρηση στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
NANOS
Συνεχίζεται η αντιτρομοκρατική επιχείρηση στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργόςΣε εξέλιξη βρίσκεται μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο πρωθυπουργός του Βελγίου Σαρλ Μισέλ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αργά το βράδυ της Τρίτης.

Ο Μισέλ δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για την επιχείρηση, η οποία άρχισε περί τις 14:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Ελλάδας), ενώ δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε, την πληροφορία που μετέδωσαν βελγικά ΜΜΕ ότι ένας ύποπτος σκοτώθηκε και δύο διαφεύγουν τη σύλληψη.

Συναρμόδιοι υπουργοί του Βελγίου είπαν στην ίδια συνέντευξη Τύπου ότι τα δύο από τα τέσσερα στελέχη των υπηρεσιών επιβολής του νόμου που τραυματίστηκαν, έλαβαν εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου είχαν διακομιστεί, ενώ εκτίμησαν πως η έφοδος στις Βρυξέλλες, η οποία συνδέεται με τις έρευνες για τις επιθέσεις που διέπραξαν ισλαμιστές την 13η Νοεμβρίου στο Παρίσι, δεν αναμενόταν να οδηγήσουν σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Η παρουσία γαλλικών δυνάμεων στον τόπο όπου έγινε η έφοδος ήταν συμπτωματική, υποστήριξε ο ένας από τους υπουργούς.

Σύμφωνα με την εισαγγελία των Βρυξελλών, εναντίον των αστυνομικών άνοιξε πυρ ένας ύποπτος οπλισμένος με ένα «πολεμικό όπλο», ένα τουφέκι εφόδου «τύπου Καλάσνικοφ».

Διαβάστε επίσης:

Βρυξέλλες: Εξουδετέρωσαν τον βασικό ύποπτο


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016, 23:44

Περισσότερα εδώ

Related posts