18 Ιούνιος, 2018 19:06

Breaking News

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, για την κατάσταση στη Συρία και τη Βόρεια Κορέα

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, για την κατάσταση στη Συρία και τη Βόρεια Κορέα
NANOSΤην σχετική ανακοίνωση, για την σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος είπε ότι ο Ρώσος υπουργός Αμύνης Σεργκέι Σόϊγκου, ο οποίος είχε επισκεφθεί τη Συρία με εντολή του προέδρου Πούτιν, ενημέρωσε τα μέλη του συμβουλίου ασφαλείας για τα αποτελέσματα των επαφών του με την ανώτατη ηγεσία της Συρίας και για τις ζώνες αποκλιμάκωσης στην Συρία.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ότι συζητήθηκε και η κατάσταση στην κορεατική χερσόνησο μετά την τελευταία εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρειο Κορέα, ο οποίος πέρασε πάνω από την νήσο Χοκάιντο με κατεύθυνση τον Ειρηνικό Ωκεανό. Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε τέσσερις μέρες αφότου το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ , αποφάσισε μα ψήφισμα του τη σκλήρυνση των κυρώσεων κατά της Βόρειας Κορέας.

Ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, επεσήμανε επίσης ότι συζητήθηκαν λεπτομερώς ζητήματα που αφορούν τρέχοντα εσωτερικά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα.

Στην σύσκεψη εκτός από τον υπουργό Αμύνης συμμετείχαν ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μενβέντεφ, ο προσωπάρχης του Κρεμλίνου Αντόν Βάϊνο, οι πρόεδροι τους Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της Ρωσικής Δούμας (‘Ανω και Κάτω Βουλής) Βαλεντίνα Ματβιένκο και Βιτσισλάβ Βολόντιν, ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ, ο υπουργός Εσωτερικών Βλαντίμιρ Καλακόλτσεφ και ο διευθυντής της Υπηρεσίας Κατασκοπείας Σεργκέι Ναρίσκιν.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017, 01:26

Περισσότερα εδώ

Related posts