22 Φεβρουάριος, 2018 12:02

Breaking News

Συνάντηση του προέδρου του ΔΣ του ΟΑΣΑ με τον δήμαρχο Πετρούπολης

Συνάντηση του προέδρου του ΔΣ του ΟΑΣΑ με τον δήμαρχο Πετρούπολης
NANOSΗ καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων της Πετρούπολης με τα δημόσια αστικά μέσα μεταφοράς ήταν το αντικείμενο συνάντησης του προέδρου του ΔΣ του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη, με τον δήμαρχο Πετρούπολης, Βαγγέλη Σίμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, τέθηκε από τον δήμαρχο το αίτημα τροποποίησης δρομολογίων συγκεκριμένων λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από την Πετρούπολη, ώστε να έχουν καλύτερη σύνδεση με μέσα σταθερής τροχιάς, τόσο με το μετρό, όσο και με τον προαστιακό.

Ο κ. Ταστάνης, από την πλευρά του, ρπισήμανε ότι η διοίκηση του Οργανισμού θεωρεί πολύτιμη και επιδιώκει τη συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επειδή βρίσκονται κοντά στον πολίτη και γνωρίζουν «από πρώτο χέρι» τις ανάγκες που αφορούν τις καθημερινές μετακινήσεις του. Επίσης, τόνισε ότι βασικός στόχος της αναδιάρθρωσης του συγκοινωνιακού χάρτη της Αθήνας, που βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι η διασύνδεση ακόμη περισσότερων δρομολογίων λεωφορείων και τρόλεϊ με σταθμούς μέσων σταθερής τροχιάς. Γι’ αυτόν τον λόγο τα αιτήματα που υποβλήθηκαν από τον δήμαρχο εξετάζονται με θετικό πνεύμα από τις υπηρεσίες του Οργανισμού, ώστε σύντομα να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις που θα προβλέπουν τις βέλτιστες λύσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018, 17:22

Περισσότερα Εδώ

Related posts