21 Ιανουάριος, 2018 16:01

Breaking News

Συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με φορείς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με φορείς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λευκάδας
NANOSΣυνάντηση με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα είχε αργά το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο του νησιού η Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επισκέψεων της στη Δυτική Ελλάδα, ενόψει και της προεκλογικής περιόδου για την ανάδειξη ηγεσίας στον υπό συγκρότηση νέο φορέα της Κεντροαριστεράς.

Νωρίτερα το μεσημέρι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην Πρέβεζα, όπου και απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές. «Θέλουμε μια γιορτή της Δημοκρατίας. Η μεγάλη συμμετοχή θα δώσει μεγάλη δυναμική, για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε τους σημερινούς πολιτικούς συσχετισμούς, να ανακτήσει τη δύναμή της η Κεντροαριστερά, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις και τελικά να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για τη χώρα μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση, μια πραγματική ελπίδα, να φύγουμε από την επιτροπεία και να αφήσουμε πίσω οριστικά τα μνημόνια και την κρίση» είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η κ. Γεννηματά.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λευκάδα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκε νωρίς το απόγευμα και σε τελετή γάμου που ήταν καλεσμένη, ενώ αύριο αναμένεται να επισκεφθεί και την Άρτα.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, 03:06

Περισσότερα Εδω

Related posts