19 Ιούλιος, 2018 05:07

Breaking News

Συγκέντρωση– ομιλία του ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Βόλου

Συγκέντρωση– ομιλία του ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Βόλου
NANOS

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συγκέντρωση της Τ.Ο. Βόλου του ΚΚΕ σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Βόλου με ομιλητή τον Γιώργο Χαρίτο, γραμματέα της Ε.Π. Θεσσαλίας και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και τη συμμετοχή δεκάδων φίλων και οπαδών του Κόμματος αλλά και εργαζομένων που θέλησαν να ακούσουν τις θέσεις του ΚΚΕ. Στη συγκέντρωση προβλήθηκε βίντεο με τίτλο «Να ποιος κλείνει τα εργοστάσια» με αφορμή το κλείσιμο του ΙΜΑΝΤΑ.

xaritos
Στην ομιλία του ο Γιώργος Χαρίτος μεταξύ άλλων τόνισε πως το ΚΚΕ έχει σχέδιο για την οργάνωση της οικονομίας, της κοινωνίας, της εξουσίας, που θα αξιοποιεί τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας κοινωνικοποιώντας τα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής, εντάσσοντάς τα στον κεντρικό σχεδιασμό και στον εργατικό έλεγχο που έχει στόχο την ικανοποίηση των λαΪκών αναγκών και όχι των κερδών των μονοπωλίων.
Το άνοιγμα αυτού του δρόμου, όπως ανέφερε ο κ.Χαρίτος, κρίνεται στις καθημερινές μάχες που έχουμε μπροστά μας, όπως στη 48ωρη απεργία που έχει προκηρυχθεί, στην οργάνωση της λαϊκής πάλης και της αλληλεγγύης σε όσους την έχουν ανάγκη.
«Προϋποθέτει απόφαση και επιλογή για τέτοιο αγώνα απ’ τον οργανωμένο λαό και το κίνημα του. Ξεκαθαρίζουμε ότι το κίνημα δεν μπορεί να έχει άλλη έκβαση, άλλο έπαθλο από τη λαϊκή εξουσία. Είναι μια σκληρή καθημερινή πάλη που περνάει μέσα από μικρές επιμέρους μάχες που πρέπει να ενοποιούνται απέναντι στην αντιπαράθεση με την εξουσία και την πολιτική των μονοπωλίων και του κεφαλαίου, την πολιτική της ΕΕ. Αυτός είναι ο πραγματικός αντίπαλος πάνω στον οποίο πρέπει να στρέψουμε τις διεκδικήσεις και τα αιτήματά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Εδω

Related posts