13 Δεκέμβριος, 2018 10:12

Breaking News

Στον 49χρονο αγνοούμενο ψαρά ανήκει η σορός που ανασύρθηκε από τον ποταμό Έβρο

Στον 49χρονο αγνοούμενο ψαρά ανήκει η σορός που ανασύρθηκε από τον ποταμό Έβρο
NANOSΣτον 49χρονο αγνοούμενο ψαρά ανήκει η σορός που ανασύρθηκε από τον ποταμό Έβρο

Στον 49χρονο ερασιτέχνη ψαρά, ο οποίος αγνοείτο από τις 19 Δεκεμβρίου, ανήκει η σορός που ανέσυραν την Τετάρτη πυροσβέστες της 4ης ΕΜΑΚ από τον βυθό στο Δέλτα του ποταμού Έβρου.

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο θάνατος να προήλθε από εγκληματική ενέργεια, αποδίδοντάς τον σε πνιγμό.

Ο 49χρονος, νοσηλευτής στο επάγγελμα, είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από τη σύζυγό του την επομένη της αναχώρησής του για το Δέλτα του ποταμού Έβρου, όπου συνήθιζε να πηγαίνει για ψάρεμα. Παρά την άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών και αστυνομικών δυνάμεων, η ιδιαιτερότητα των νερών του ποταμού τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δυσχέραναν τον εντοπισμό του, ο οποίος επετεύχθη μόλις χθες, και 23 μέρες μετά την εξαφάνισή του, με την ανεύρεση του άψυχου σώματος στον βυθό του Δέλτα.

Σημειώνεται, πως το όχημα του άτυχου άνδρα είχε ανασυρθεί από τον ποταμό δέκα ημέρες μετά την εξαφάνισή του, ενώ άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες όχημα και οδηγός παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού, η στάθμη των οποίων φέρεται να ήταν ιδιαίτερα υψηλή την ημέρα της εξαφάνισής του.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, 00:42

Περισσότερα Εδώ

Related posts