13 Δεκέμβριος, 2018 03:12

Breaking News

Στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο για τους πλειστηριασμούς ο υποδιοικητής της ΤτΕ

Στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο για τους πλειστηριασμούς ο υποδιοικητής της ΤτΕ
NANOSΣτον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο για τους πλειστηριασμούς ο υποδιοικητής της ΤτΕ

Ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Θεόδωρος Μητράκος, επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου, κατόπιν δικού του αιτήματος και ενημερώθηκε για τον τρόπο διεξαγωγής των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου, ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας ενημερώθηκε για τις τεχνικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία διενέργειας των πλειστηριασμών, ενώ παράλληλα του δόθηκαν οι απαραίτητες πληροφορίες για το ύψος των συναλλαγών, αλλά και για την πορεία των πλειστηριασμών.

Ακόμη, οι συμβολαιογράφοι έκαναν επίδειξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας διεξαγωγής των πλειστηριασμών στον κ. Μητράκο και του εξήγησαν αναλυτικά τα στοιχεία που κοινοποιούνται, ώστε να είναι πλήρως ενημερωμένοι οι ενδιαφερόμενοι, καθώς και τις τεχνικές δικλείδες που διασφαλίζουν την αξιοπιστία και διαφάνεια του συστήματος.

Ο κ. Μητράκος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξήρε τον ρόλο του συμβολαιογραφικού επαγγέλματος στην δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία και την πολύτιμη συνδρομή των συμβολαιογράφων στη θωράκιση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας.

Τέλος, ο κ. Μητράκος, «εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη συνεργασία των συμβολαιογράφων που βασίζεται στον σεβασμό του Ελληνικού Συντάγματος και στις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

Πηγή: ΑΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Μαΐου 2018, 18:04

Περισσότερα Εδω

Related posts