13 Δεκέμβριος, 2018 11:12

Breaking News

Ρόδος: Διερευνάται υπόθεση για ασέλγεια σε 7χρονο κορίτσι από τον νονό της!

Ρόδος: Διερευνάται υπόθεση για ασέλγεια σε 7χρονο κορίτσι από τον νονό της!
NANOSΡόδος: Διερευνάται υπόθεση για ασέλγεια σε 7χρονο κορίτσι από τον νονό της!

Για τουλάχιστον πέντε ώρες κατέθεταν την Τετάρτη στην ανακρίτρια Ρόδου οι γονείς ενός ανήλικου κοριτσιού στο οποίο φέρεται να ασέλγησε ο νονός του!

Η πολύ αυτή σοβαρή υπόθεση άρχισε να απασχολεί τη Δικαιοσύνη από το φθινόπωρο του 2016 οπότε και οι γονείς κατήγγειλαν το περιστατικό στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Στη συνέχεια διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου περαιτέρω προανάκριση και η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Πταισματοδίκη Ρόδου για να καταλήξει πλέον στην ανάκριση για εις βάθος διερεύνηση από την οποία και θα προκύψει αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν να γίνονται γνωστά το καλοκαίρι του 2016 όταν κατά τη διάρκεια διακοπών το ανήλικο κορίτσι ηλικίας επτά ετών τότε, έπαιζε με τα παιχνίδια του και διαπιστώθηκε ότι προέβαινε σε ενέργειες που δεν ταίριαζαν με την ηλικία του.

Αυτό στάθηκε και η αφορμή για να ξεκινήσουν οι γονείς τη διερεύνηση της συμπεριφοράς της κόρης τους, η οποία σε ερώτηση που της έκαναν τους είχε δηλώσει ότι τα «παιχνίδια» αυτά τα έπαιζε και με τον ανήλικο τότε νονό της. Ακολούθησαν πραγματογνωμοσύνες από ειδικούς οι οποίες σύμφωνα με τις καταθέσεις φέρονται να αναφέρουν ότι πράγματι το παιδί είχε βιώσει όλα αυτά και βέβαια η καταγγελία στις αρμόδιες αρχές.

Την Τετάρτη οι γονείς του κοριτσιού κλήθηκαν από την ανακρίτρια Ρόδου η οποία και διερευνά την υπόθεση και κατέθεσαν λεπτομερώς τα όσα στοιχεία έχουν στη διάθεσή τους. Συνήγορος για την οικογένεια παρίσταται ο κ. Γιώργος Κυπραίος.

Πηγή: rodiaki.gr


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018, 04:36

Περισσότερα Εδώ

Related posts