18 Ιούλιος, 2018 21:07

Breaking News

Πώς να φροντίσετε τα ξανθά σας μαλλιά

Πώς να φροντίσετε τα ξανθά σας μαλλιά
NANOSΕίστε λάτρης του ξανθού, γι’ αυτό και κάνετε ντεκαπάζ, ξανοίγετε το μαλλί ή κάνετε πολύ ανοιχτές ανταύγειες; Το αποτέλεσμα αρχικά είναι πράγματι εντυπωσιακό – τι γίνεται όμως με τη φθορά που υφίστανται τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να εξασθενούν και να γίνονται όλο και πιο θαμπά όσο περνάει ο καιρός; Πώς θα μπορέσετε να διατηρήσετε υγιή και λαμπερά τα ξανθά μαλλιά σας; Η απάντηση είναι μία: με τακτική φροντίδα.

1. Προσπαθήστε να λούζεστε το πολύ 2 φορές τη βδομάδα. Αν μάλιστα μπορείτε να λούζεστε μόνο μία φορά, ακόμα καλύτερα. Το συχνό λούσιμο ταλαιπωρεί τα μαλλιά, τα κάνει πιο αδύναμα και σίγουρα επηρεάζει το χρώμα.

2. Αντικαταστήστε το μαλακτικό με μάσκα κάθε φορά που λούζεστε. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία με μαλακτικό, ώστε να κλείσουν τα λέπια της τρίχας, όμως η μάσκα είναι αυτή που θα προσφέρει θρέψη και ελαστικότητα στα μαλλιά και ειδικά αυτά που έχουν υποστεί χημικές εργασίες, όπως το ντεκαπάζ.

3. Μην τρίβετε τα μαλλιά με την πετσέτα. Ούτε να τα τυλίγετε. Ταμπονάρετέ τα ελαφρώς, ώστε να απομακρυνθεί η υπερβολική υγρασία και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

4. Αποφύγετε τα έλαια και τα προϊόντα θερμοπροστασίας με κίτρινη χροιά. Είναι σημαντικό να φροντίζουμε τα μαλλιά με ενυδατικά έλαια και να τα προστατεύουμε από τη θερμότητα όταν χρησιμοποιούμε εργαλεία styling, όμως τα προϊόντα που έχουν κιτρινωπό χρώμα ενδέχεται να μεταβάλλουν με τον καιρό την απόχρωση και να κιτρινίσουν τις ανταύγειες των μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 15:07

Περισσότερα Εδω

Related posts