19 Ιούλιος, 2018 23:07

Breaking News

Πυρά Ισραηλινού υπουργού κατά της Ευρώπης: Αγνοήσατε τον κίνδυνο και τώρα το πληρώνετε…

Πυρά Ισραηλινού υπουργού κατά της Ευρώπης: Αγνοήσατε τον κίνδυνο και τώρα το πληρώνετε…
NANOS«Η Ευρώπη αγνόησε τον κίνδυνο που εγείρουν ισλαμικοί τρομοκρατικοί πυρήνες στο έδαφός της και προτίμησε να ασκεί κριτική στο Ισραήλ» ανέφερε την Τρίτη υπουργός της ισραηλινής κυβέρνησης στον απόηχο των πολύνεκρων επιθέσεων στη βελγική πρωτεύουσα.

«Το επαναλαμβάνω: πολλοί είναι εκείνοι στην Ευρώπη που προτίμησαν να επιδοθούν στην τρέλα που συνιστούσε το να καταδικάζουν το Ισραήλ, να επιβάλουν σήμανση στα προϊόντα του και να τα μποϊκοτάρουν (την ώρα που) ταυτόχρονα κάτω από τη μύτη των πολιτών της ηπείρου, αναπτύσσονταν χιλιάδες τρομοκρατικοί πυρήνες (…)» έγραψε στο Facebook ο υπουργός Επιστημών, Τεχνολογίας και Διαστήματος, Οφίρ Ακουνίς.

Με αυτή του τη δήλωση ο υπουργός αποστασιοποιήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της κυβέρνησης, τα οποία διατύπωσαν την αλληλεγγύη τους στον βελγικό λαό, απευθύνοντας έκκληση για ενότητα εναντίον της τρομοκρατίας.

Ο Ακουνίς, που θεωρείται ότι πρόσκειται στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέρθηκε στην απόφαση που έλαβε η Ε.Ε. να υπάρχει σήμανση στα προϊόντα που προέρχονται από παλαιστινιακά εδάφη στα οποία έχουν γίνει ισραηλινοί εποικισμοί.

«Προς μέγιστη θλίψη μας, η πραγματικότητα έπληξε δεκάδες αθώους» πρόσθεσε ο Ισραηλινός αξιωματούχος, αποστέλλοντας συλλυπητήρια στους Βέλγους και τους συγγενείς των θυμάτων.

Ο επικεφαλής της ισραηλινής αντιπολίτευσης Ισαάκ Χέρτσογκ αντέδρασε με σθένος στην τοποθέτηση του υπουργού επισημαίνοντας με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook: «Αρκετά! Από πού πηγάζει αυτός ο μίζερος κυνισμός; Πρόκειται για μια παραμόρφωση της πλέον στοιχειώδους ανθρώπινης ηθικής… Μαζί, χωρίς καμία συγκατάβαση, πρέπει να ενωθούμε για να νικήσουμε την τρομοκρατία» υπογράμμισε ο ίδιος.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 00:59

Περισσότερα εδώ

Related posts