19 Ιούλιος, 2018 23:07

Breaking News

Προβλήματα από τους νοτιάδες στα Χανιά

Προβλήματα από τους νοτιάδες στα Χανιά
NANOSΠροβλήματα στην περιοχή των Χανίων δημιούργησαν οι νότιοι άνεμοι που έπνεαν με ένταση που τοπικά έφθανε τα 8 μποφόρ. Στις 10 το πρωί και με τη βοήθεια ρυμουλκών κατάφερε να δέσει με απόλυτη ασφάλεια στο λιμάνι της Σούδας το πλοίο «’Ελυρος» προερχόμενο από τον Πειραιά. Το πλοίο έφτασε στις 6 το πρωί στο λιμάνι, ωστόσο οι νοτιοανατολικοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή έκαναν αδύνατη την προσέγγισή του. Στο πλοίο επέβαιναν 539 επιβάτες.

Στην εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου, από το ύψος των Αγίων Πάντων μέχρι και την περιοχή της Γεωργιούπολης, λόγω των ανέμων έπεσαν μεγάλα τμήματα δέντρων και κλαδιά στο οδόστρωμα που απομακρύνθηκαν μετά από κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της τροχαίας. Ωστόσο, οι αρχές συνιστούν την προσοχή των οδηγών που κινούνται στο Βόρειο Οδικό Άξονα.

Οι άνεμοι προκάλεσαν και ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης περιοχών με τις περισσότερες να αναφέρονται στον Αποκόρωνα, όπου βρίσκονται συνεργεία της ΔΕΗ για την αποκατάσταση τους

Λόγω των ανέμων αποκολλήθηκε και μέρος μεταλλικής οροφής από το σχολικό συγκρότημα όπου στεγάζονται το Γενικό και το Επαγγελματικό Λύκειο Κισάμου.

Στο σημείο βρίσκονται συνεργεία του δήμου για την αποκατάσταση της ζημιάς.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 11:02

Περισσότερα Εδώ

Related posts