26 Σεπτέμβριος, 2018 14:09

Breaking News

Παραδόθηκε το πρώτο Ford Vignale στην Ελλάδα

Παραδόθηκε το πρώτο Ford Vignale στην Ελλάδα
NANOSΤου Λουκά Παπαλάμπρου

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα Ford Store της εταιρείας Σφακιανάκης Α.Ε., επίσημου διανομέα και επισκευαστή αυτοκινήτων Ford, παραδόθηκε η πρώτη μονάδα της οικογένειας πολυτελών μοντέλων με την ονομασία Vignale.

Καλυμμένο με σεντόνι το πρώτο Mondeo Vignale στο κατάστημα της Σφακιανάκης Α.Ε.

Το αυτοκίνητο έφτασε στην αντιπροσωπεία της λεωφόρου Βουλιαγμένης 574, στην Αργυρούπολη και, αμέσως καλύφθηκε με μαύρο σεντόνι από τους ανθρώπους της φίρμας, περιμένοντας τον τυχερό ιδιοκτήτη. Πρόκειται για ένα Vignale Wagon το οποίο εφοδιάζεται με τον πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDCi απόδοσης 180 ίππων και διακρίνεται για τα πολυτελή χαρακτηριστικά του.

Στα καταστήματα Ford Store οι πελάτες ζουν μια μοναδική εμπειρία

Ουσιαστικά πρόκειται για την premium έκδοση του νέου Mondeo, η οποία πωλείται αποκλειστικά από τα καταστήματα Ford Store. Τα αυτοκίνητα της σειράς Vignale είναι εξατομικευμένα από ειδική ομάδα τεχνικών στο καινούργιο κέντρο της μάρκας στη Βαλένθια, φέρουν εκτεταμένες επεμβάσεις σε κάθε σημείο και επιπλέον πακέτα παροχών, προσφέροντας στον πελάτη μια μοναδική εμπειρία.

'Εξι μηχανικοί εργάζονται πάνω σε κάθε Mondeo Vignale

Σχεδιαστικά το Mondeo Vignale διακρίνεται για την ανασχεδιασμένη μάσκα, τα μεταλλικά φινιρίσματα, τις αποκλειστικές ζάντες, τις χειροποίητες δερμάτινες επενδύσεις, τα ακουστικά κρύσταλλα στα τζάμια, την εκπληκτική ηχομόνωση, τα καθίσματα με λειτουργία μασάζ, τις τεχνολογίες αιχμής και την πληθώρα συστημάτων, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό επιβάτη. 

Πανέμορφη και πολυτελής η καμπίνα του αυτοκινήτου

Αξίζει να αναφέρουμε πως, μετά την αγορά, ο κάτοχος απολαμβάνει μια σειρά προνομίων, όπως 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης, προσωπική υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης κατά τη διαδικασία του service και πολλά ακόμα. Όποιος επιθυμεί να δει από κοντά τα μοντέλα της premium γκάμας Ford, δεν έχει παρά να επισκεφθεί το αντίστοιχο κατάστημα επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Το πρώτο Vignale που πωλήθηκε στη χώρα μας ήταν ένα Wagon 2.0 TDCi 180 ίππων
Το Ford Store επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 574


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016, 12:27

Περισσότερα Εδω

Related posts