11 Δεκέμβριος, 2018 20:12

Breaking News

Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τις επιθέσεις και απειλές σε δημοσιογράφους στο γήπεδο της Τούμπας

Ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τις επιθέσεις και απειλές σε δημοσιογράφους στο γήπεδο της Τούμπας
NANOSΟ ΠΣΑΤ καταγγέλλει τις επιθέσεις και απειλές σε δημοσιογράφους στο γήπεδο της Τούμπας

Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκε ο αθλητικός συντάκτης Μανώλης Βογιατζάκης στο γήπεδο της Τούμπας εξέδωσε ο ΠΣΑΤ. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν (11.3.18) στο γήπεδο της Τούμπας και τον αγώνα ΠΑΟΚ -ΑΕΚ, καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση του τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλους μας Μανώλη Βογιατζάκη, εντός του αγωνιστικού χώρου όπου και ευρισκόταν ως ρεπόρτερ του συνδρομητικού τηλεοπτικού καναλιού NOVASPORTS, καθώς επίσης και τις απειλές που δέχθηκαν άλλοι συνάδελφοι μας, ευρισκόμενοι στα δημοσιογραφικά θεωρεία για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, πριν επέμβει η Αστυνομία.

Η ελευθερία της εργασίας και η προστασία των ανθρώπων της ενημέρωσης αποτελεί για τον ΠΣΑΤ αδιαπραγμάτευτο κανόνα στην άσκηση των καθηκόντων τους και την υπηρεσία της απρόσκοπτης ενημέρωσης.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να πράξουν ότι είναι απαραίτητο, προς την κατεύθυνση αυτή, προς την οποία ο Σύνδεσμος μας είναι μόνιμα προσανατολισμένος και έτοιμος να συνδράμει με κάθε τρόπο».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018, 17:22

Περισσότερα Εδω

Related posts