22 Οκτώβριος, 2018 05:10

Breaking News

Οι Ken Block και Matt LeBlanc ντριφτάρουν στο Λονδίνο

Οι Ken Block και Matt LeBlanc ντριφτάρουν στο Λονδίνο
NANOSΤο περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου, η παραγωγή του δημοφιλούς αυτοκινητικού σόου Top Gear έκλεισε για λίγες ώρες την Tower Bridge του Λονδίνου και τους γύρω δρόμους, στο πλαίσιο των γυρισμάτων για τη νέα σεζόν, που ξεκινά τον Μάιο.

Ο Ken Block πήρε τη Mustang «Hoonicorn» και μαζί με τον Matt LeBlanc, ντρίφταρε στους δημόσιους δρόμους, έκανε ελιγμούς και ανέπτυξε υψηλές ταχύτητες, ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά τους κατοίκους και τους τουρίστες της βρετανικής πρωτεύουσας. Η  παραγωγή του BBC συνεργάστηκε με τη Μονάδα Κινηματογράφησης της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και το Δήμο Westminster, σε ένα σκηνικό που θύμιζε ταινία του Χόλυγουντ.

Ωστόσο, κάποια πλάνα προκάλεσαν θύελλα διαμαρτυριών, αναγκάζοντας το BBC και το Top Gear να απολογηθεί δημοσίως. Ο λόγος ήταν τα «donuts» που έκαναν οι Block και LeBlanc μπροστά στο πολεμικό μνημείο Cenotaph. Ο κεντρικός παρουσιαστής του σόου, Chris Evans, ζήτησε συγνώμη για τα ακροβατικά στο Κενοτάφιο, ξεκαθαρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα πλάνα δεν πρόκειται να εμφανιστούν στο επεισόδιο.Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016, 15:00

Περισσότερα Εδω

Related posts