22 Οκτώβριος, 2018 06:10

Breaking News

Οι λόγοι για τους οποίους χωρίζει ένας άντρας (ακόμα κι αν του αρέσετε)

Οι λόγοι για τους οποίους χωρίζει ένας άντρας (ακόμα κι αν του αρέσετε)
NANOS
Οι λόγοι για τους οποίους χωρίζει ένας άντρας (ακόμα κι αν του αρέσετε)Ίσως η πιο χιλιοειπωμένη κουβέντα στους χωρισμούς είναι «Απλά δεν ήταν για σένα!» Είναι μια φράση τόσο κλισέ όπως το φιλί στις ταινίες.

Για ποιους λόγους όμως χωρίζει ένας άντρας; Για πολλούς και ίσως μάλιστα χαζούς! Εδώ είναι κάποιοι λόγοι για τους οποίους χωρίζει ένας άντρας ακόμα κι αν του αρέσει η κοπέλα.

Το σεξ δεν είναι καλό

Μερικές φορές, τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Δυο άνθρωποι είναι μαζί, γελάνε μαζί, κάνουν όλα αυτά τα πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια στις διαφημίσεις μαζί και στη συνέχεια πηγαίνουν στην κρεβατοκάμαρα και συνειδητοποιούν πώς δεν υπάρχει καθόλου χημεία. Και οι δύο αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να χωρίσουν και ίσως μάλιστα να παραμείνουν φίλοι μετά τον χωρισμό.

Μερικές φορές, όμως, τα πράγματα είναι μονόπλευρα. Στις γυναίκες είναι πιο εύκολο να δίνουν παράταση και η αλήθεια είναι πώς οι περισσότερες πιστεύουν ότι με τον καιρό θα βελτιωθούν τα πράγματα …ακόμα και στο κρεβάτι. Στους άντρες όμως δεν αρέσει να περιμένουν γιατί αισθάνονται πώς όσο περιμένουν η κατάσταση χειροτερεύει. Μπορεί λοιπόν όλα τα άλλα να είναι τέλεια αλλά όταν υπάρχει πρόβλημα στο σεξ, ο άντρας είναι εκείνος που θα πάρει την απόφαση του χωρισμού.

Γνώρισε τη γυναίκα της ζωή του

Αυτό το είδος του χωρισμού συνοδεύεται από τα περισσότερα δάκρυα (από την πλευρά των γυναικών, ασφαλώς) συνειδητοποιώντας ότι έχουν κάνει ένα τρομερό λάθος. Φυλάξτε τα δάκρυά σας. Απλά γλιτώσατε!

Δεν σας συμπαθούν οι φίλοι του

Μην το παίρνετε προσωπικά. Οι άντρες σπάνια «εγκρίνουν» τις κοπέλες των φίλων τους και όσο κι αν δεν το παραδέχονται μιλάνε πολύ για τις σχέσεις τους, αναλύουν και κριτικάρουν και μάλιστα περισσότερο από ότι οι γυναίκες.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016, 01:38

Περισσότερα Εδω

Related posts