18 Ιούνιος, 2018 06:06

Breaking News

Οι Βρετανοί τιμούν τη Nissan για τη συμβολή της στην τοπική οικονομία

Οι Βρετανοί τιμούν τη Nissan για τη συμβολή της στην τοπική οικονομία
NANOSΗ ιαπωνική φίρμα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της στο Σάντερλαντ της Αγγλίας, κατασκευάζοντας ετησίως χιλιάδες αυτοκίνητα και απασχολώντας 7.000 υπαλλήλους.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις ξεκίνησαν να λειτουργούν το 1986 και από τότε μέχρι σήμερα, έχουν βγει από τις πύλες της 9,2 εκατομμύρια οχήματα, με εξαγωγές σε περισσότερες από 130 χώρες. Μάλιστα, αυτή μονάδα είναι η κορυφαία στην ιστορία της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Πρόσφατα, στο Σάντερλαντ πραγματοποιήθηκε μία ξεχωριστή τελετή, όπου το σύνολο του εργατικού δυναμικού του εργοστασίου της Nissan, έλαβε τη τιμητική διάκριση «Honorary Freedom of Sunderland», σε αναγνώριση της εξαιρετικής συμβολής του στην ευημερία και το κοινοτικό πνεύμα της ομώνυμης πόλης.

Μάλιστα, η τελετή συνέπεσε με την ανακοίνωση της παραγωγής του νέου Leaf στο Σάντερλαντ. Παράλληλα, ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής, ανακοίνωσαν ότι όλο το προσωπικό θα τιμηθεί προσωπικά τον Νοέμβριο, μετά την επιτυχή εξασφάλιση της μελλοντικής παραγωγής των νέων Qashqai και X-Trail.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, 14:40

Περισσότερα Εδω

Related posts