18 Ιούνιος, 2018 06:06

Breaking News

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Όχι σε σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ- Κεντροαριστεράς

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Όχι σε σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ- Κεντροαριστεράς
NANOS«Αν κάποιος από τους πολίτες πιστεύει σε ένα εγχείρημα ένωσης ΣΥΡΙΖΑ- Κεντροαριστεράς, στην εκλογή προέδρου δεν μπορεί να ψηφίσει εμένα» δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος αρχηγός του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και προσθέτει: «Όμως για όσους εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, για όσους στο δίλημμα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ψήφισαν ΝΔ, χωρίς να έχουν ιδεολογική συγγένεια με αυτή, αλλά και για τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που έμειναν σπίτια τους στηρίζοντας την αποχή, για όλους αυτούς, είμαι εδώ ώστε μαζί να φτιάξουμε τη μεγάλη προοδευτική, πλειοψηφική συμμαχία».

Υπερασπίζεται τις μεταρρυθμίσεις που αφορούν τους πολλούς, τονίζοντας ότι: «Το ΕΣΥ, το ΑΣΕΠ, η Διαύγεια, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ο οικονομικός εισαγγελέας αποτελούν πολιτικές επιλογές που θεσμοθετήθηκαν από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ» και σημειώνει ότι: «Και η στάση της παράταξής μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς, από το 2009 έως σήμερα απέναντι στο λαϊκισμό και στο «σκίσιμο των μνημονίων» εντάσσεται, αν μου επιτρέπετε, σε μια μεταρρυθμιστική νοοτροπία ότι το πολιτικό κόστος είναι ασήμαντο μπροστά στην ευθύνη για τη χώρα».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος υπογραμμίζει ότι ο νέος φορέας: «Έρχεται να αμφισβητήσει το πλαστό δίπολο που πάει να δημιουργηθεί στη χώρα μας». Υποστηρίζει μάλιστα ότι: «Ο κόσμος πρέπει σε αυτή τη διαδικασία να στείλει μήνυμα απόρριψης των μηχανισμών και του αρχηγικού κόμματος. Να απορρίψει τη λογική του κόμματος- λαφύρου που εξυπηρετεί μόνο όσους θέλουν να εξασφαλίσουν την προσωπική τους επιβίωση».

Αναφερόμενος στον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών εκτιμά ότι: «Για τους εντός Ελλάδος πολίτες η ψηφοφορία και η συμμετοχή από τον καναπέ δεν ενθαρρύνει την ενεργοποίηση της κοινωνίας».

Πηγή: ΑΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, 11:09

Περισσότερα Εδω

Related posts