19 Ιούλιος, 2018 23:07

Breaking News

Ξεκολλούν οι πλάκες στο δάπεδο αίθουσας εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Βόλου «Θ»

Ξεκολλούν οι πλάκες στο δάπεδο αίθουσας εκδηλώσεων του 2ου Λυκείου Βόλου «Θ»
NANOS

Την ανάγκη ανακαίνισης της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος Αναύρου, καθώς λείπουν πολλές υποδομές, τονίζει η σχολική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Βόλου ενώ αξίζει να τονιστεί πως ξεκολλούν ακόμη και οι πλάκες με τα χώματα να έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο δάπεδο.

Η αίθουσα εκδηλώσεων καλύπτει τις ανάγκες των 2ου Γυμνασίου και Λυκείου Βόλου και θα έλεγε κανείς ότι μοιάζει περισσότερο με ένα περίκλειστο ισόγειο χώρο στον οποίο έχουν τοποθετηθεί δεκάδες καρέκλες.

Προς το παρόν μελέτη δεν έχει γίνει για την ανακαίνισή της, αλλά το 2ο ΓΕΛ Βόλου θα το θέσει ως ζήτημα στο Δήμο άμεσα. Εξάλλου επείγει να αντιμετωπιστούν τα άλλα προβλήματα των διδακτηρίων.

Άμεση είναι η ανάγκη ανακαίνισης της αίθουσας εκδηλώσεων στο 2ο ΓΕΛ και Γυμνάσιο Βόλου. Για τα δύο αυτά ιστορικά σχολεία αξίζει αναμφίβολα ένας καλύτερος χώρος εκδηλώσεων, όπου θα αναδεικνύονται οι πολιτιστικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες των μαθητών. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνές είναι οι εκδηλώσεις των δύο σχολείων σε μια προσπάθεια που καταβάλλουν για τη σύνδεσή τους με την τοπική κοινωνία.

Από τη σχολική κοινότητα επισημαίνεται ότι είναι αναγκαία η ανακαίνιση της αίθουσας εκδηλώσεων. Άλλωστε δύο σχολεία με τόσο μεγάλη ιστορία θα πρέπει να διαθέτουν και έναν κατάλληλο χώρο για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων που κάθε χρόνο δεν είναι λίγες αυτές που γίνονται.

Ο διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Βόλου κ. Ανδρέας Σικυώτης τόνισε ότι «πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μια πολύ καλή ανακαίνιση στο χώρο των εκδηλώσεων ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα έχουν ξεκολλήσει από το δάπεδο οι πλάκες Πηλίου που έχουν τοποθετηθεί και το χώμα βγαίνει ανάμεσα στις καρέκλες. Ακόμη δεν υπάρχει σταθερός βιντεοπροβολέας και κάθε φορά τον κουβαλάμε. Ευτυχώς υπάρχει ηχητική εγκατάσταση που μας είχε παραχωρήσει ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων πριν μερικά χρόνια. Γενικότερα χρειάζονται σύγχρονες εγκαταστάσεις τις οποίες διαθέτουν ήδη τα περισσότερα σχολεία. Άλλωστε το σκεπτικό μας είναι ότι οι περισσότερες εκδηλώσεις θα πρέπει να γίνονται μέσα στο χώρο του σχολείου».

Πάντως τις τελευταίες εβδομάδες γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων διάφορες παρεμβάσεις και με την υποστήριξη του συλλόγου γονέων του 2ου Γυμνασίου, ενώ στο Λύκειο υλοποιείται πρόγραμμα ανακαίνισης των διαφόρων αιθουσών του διδακτηρίου.

Περισσότερα Εδω

Related posts