27 Απρίλιος, 2018 10:04

Breaking News

Μπαράζ ανακοινώσεων στην Νίκη Βόλου

Μπαράζ ανακοινώσεων στην Νίκη Βόλου
NANOS

Η επόμενη ημέρα στην Νίκη Βόλου είναι το ζητούμενο και το μεγάλο ερωτηματικό για τον «κυανόλευκο» κόσμο.

Μετά την διαβεβαίωση του προέδρου της ερασιτεχνικής κ. Φάτση για πρόταση που θα εκτοξεύσει τον σύλλογο, ήρθε η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής, που στην ουσία διαψεύδει την διαβεβαίωση του ίδιου του προέδρου της, όσον αφορά την πρόταση που φυσικά μάταια ο κόσμος περίμενε και ενδεχομένως περιμένει…

Ας δούμε την ανακοίνωση της ερασιτεχνικής Νίκης:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, κατά τη συνεδρίαση του στις 15 Μαΐου 2017 αποφάσισε τα παρακάτω:

Η 29η Μαΐου, ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία, κατάθεσης σοβαρής πρότασης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι προτάσεις θα είναι τεκμηριωμένες αναλυτικά και θα γίνονται δεκτές μόνο εγγράφως στα γραφεία του Συλλόγου με σχετικό πρωτόκολλο. Θα ελεγχθούν άμεσα από το Δ.Σ του συλλόγου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα προωθηθούν προς έγκριση ή μη από την Γενική Συνέλευση του συλλόγου που προσδιορίζεται χρονικά στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Παράλληλα, το ΔΣ του συλλόγου συνεχίζει απρόσκοπτα το σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά που θα εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα είναι αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ».

Στην συνέχεια ήρθε η απάντηση του νυν προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαίρου, κ. Τζήμα και μάλιστα σε δύο δόσεις!

Στην… πρώτη έκανε λόγο για πρόταση επιστημονικής φαντασίας υποτιθέμενων Βέλγων επενδυτών, όπως και για συρρίκνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Η πρώτη ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, εκφράζουν την έκπληξή τους, αλλά και την ανησυχία τους, με την ανακοίνωση του ΓΣ Βόλου «Η ΝΙΚΗ» σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αφού η πρόταση των Βέλγων «επενδυτών» δεν ήρθε ποτέ, τώρα η διοίκηση της ερασιτεχνικής μεθοδεύει την συρρίκνωση και του ποδοσφαιρικού τμήματος!

«…Οι προτάσεις θα ελεγχθούν άμεσα από το ΔΣ του συλλόγου το οποίο και θα αποφασίσει αν θα προωθηθούν προς έγκριση ή μη από την Γενική Συνέλευση του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση του ερασιτέχνη.

Δηλαδή το μέλλον της ποδοσφαιρικής Νίκης θα το αποφασίσουν οι 5, οι 10 ή οι 15;

Η ανακοίνωση αυτή, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά το μικρό μέγεθος της παρούσας διοίκησης της ερασιτεχνικής Νίκης.

Που έτσι κι αλλιώς βέβαια είναι παράνομα εκλεγμένη, αφού τα μέλη της δεν έχουν προσκομίσει ποτέ τα σχετικά έγγραφα που ορίζει το καταστατικό του συλλόγου, όπως την υπεύθυνη δήλωση (Ν. 105) την οποία θα έπρεπε να είχαν υποβάλει πριν από τον Μάιο του 2017, που θα αποδεικνύει ότι όντως είναι ένα χρόνο μέλη του συλλόγου!

Επίσης το ΔΣ με την τελευταία χρονικά συνεδρίασή του, έχει υποπέσει – κατά παράβαση του καταστατικού – στην έκδοση τριών (παρανόμων βεβαίως) αποφάσεων, κάτι που συνεπάγεται με την αποβολή ολοκλήρου του ΔΣ βάση του ισχύοντος καταστατικού του συλλόγου.

Υπό το πρίσμα αυτό, καμία πρόταση που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να κατατεθεί προς το ΔΣ του ερασιτέχνη, παρά μόνο στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου!

Εκεί που θα αποφασίσουν οι περισσότεροι από τους 15 «εκλεγμένους»…».

Πάμε τώρα και στην δεύτερη ανακοίνωση, με την οποία ο κ. Τζήμας γνωστοποιεί την πρόθεσή του να διεκδικήσει πάλι την προεδρία του πολύπαθου ποδοσφαιρικού τμήματος, παρά την διετή – όπως ο ίδιος υποστηρίζει – θητεία του, ενώ τονίζει ότι αυτό θα το κάνει απ΄ ευθείας στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος της Διοίκησης Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 κ. Αθανάσιος Τζήμας, προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θέλω να δηλώσω πως θα καταθέσω πρόταση για να αναλάβω εκ νέου το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης Βόλου και για την νέα σεζόν αν και η θητεία μου στην προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαίρου είναι διετής.

Related posts