10 Δεκέμβριος, 2018 03:12

Breaking News

Με διπλό αγώνα στα Μέγαρα ολοκληρώνεται το ΠΠΤ

Με διπλό αγώνα στα Μέγαρα ολοκληρώνεται το ΠΠΤ
NANOS

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας ολοκληρώνεται για το 2018 με ένα διπλό αγώνα στην πίστα των Μεγάρων, το τριήμερο 19 έως 21 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζουμε πως ο 4ος αγώνας του θεσμού, είχε αναβληθεί κι έτσι διεξάγεται μαζί με τον 6ο και τελευταίο αγώνα. Από την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, οι αγωνιζόμενοι μπορούν να «στηθούν» στα pits ώστε να κυλήσει ομαλά το πρόγραμμα της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου που εκτός από τον τεχνικό έλεγχο, περιλαμβάνει και τις χρονομετρημένες δοκιμές.

Το Σάββατο και την Κυριακή θα διεξαχθούν οι δύο αγώνες και την Κυριακή μετά τη λήξη των αγώνων θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του πρωταθλήματος και οι βραβεύσεις των αθλητών, στην αίθουσα του αυτοκινητοδρομίου. Θα βραβευτούν οι πρώτοι 6 του πρωταθλήματος 2018, των κατηγοριών: ΝΕΟΙ – SS300 – RACING – SUPERSPORT – SUPERBIKES. Στην κατηγορία OPEN, βραβεύονται όλοι οι συμμετέχοντες. Τα έπαθλα δε θα παραδοθούν σε αντιπροσώπους αθλητών και δεν αποστέλλονται με ταχυδρομείο.
Μετά την λήξη όλων των πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας, θα πραγματοποιηθεί τελετή βράβευσης των πρωταθλητών όλων των αθλημάτων, αλλά και των χορηγών- υποστηρικτών της ΑΜΟΤΟΕ, σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί.

Print

Περισσότερα Εδώ

Related posts