18 Ιούνιος, 2018 06:06

Breaking News

«Μεγαλύτερη στήριξη στις χώρες που υποφέρουν περισσότερο, όπως η Ελλάδα»

«Μεγαλύτερη στήριξη στις χώρες που υποφέρουν περισσότερο, όπως η Ελλάδα»
NANOSΤην παροχή μεγαλύτερης στήριξης σε χώρες όπως η Ελλάδα ζητεί ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας εκ μέρους της Ευρωομάδας της Αριστεράς στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, ζήτησε:

«Ενίσχυση στις νεοφυείς επιχειρήσεις, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και ακόμη περισσότερο στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις».

Στην ομιλία του ο κ. Παπαδημούλης είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Χρειάζεται να ενισχύσουμε τις νεοφυείς επιχειρήσεις, τη νεανική επιχειρηματικότητα, την καινοτομία. Η πρόταση της Κομισιόν, κάνει με καθυστέρηση, ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Να μειώσουμε το κόστος της γραφειοκρατίας. Να διευκολύνουμε όσους έχουν σπουδαίες ιδέες, αλλά δεν έχουν τα κεφάλαια. Και να νοιαστούμε περισσότερο για τις χώρες που υποφέρουν περισσότερο, από την ύφεση – όπως η χώρα μου, η Ελλάδα. Σπουδαία μυαλά μεταναστεύουν στο εξωτερικό, επειδή το τραπεζικό σύστημα της χώρας τους δεν έχει τη δυνατότητα να στηρίξει επιχειρηματικές ιδέες. Άρα χρειαζόμαστε σε αυτό το θέμα, περισσότερα βήματα και περισσότερη Ευρώπη».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017, 11:17

Περισσότερα Εδω

Related posts