19 Ιούλιος, 2018 15:07

Breaking News

ΛΑΕ Μαγνησίας: Κωλοτούμπες οι υποσχέσεις του Υπουργού ότι δεν θα γίνει ανάκτηση των επιδοτήσεων

ΛΑΕ Μαγνησίας: Κωλοτούμπες οι υποσχέσεις του Υπουργού ότι δεν θα γίνει ανάκτηση των επιδοτήσεων
NANOS

Ψέματα και ανακρίβειες χαρακτηρίζουν τις υποσχέσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης η ΛΑΕ Μαγνησίας καθώς τώρα οι αγρότες καλούνται να επιστρέψουν τις επιδοτήσεις που έλαβαν με το πακέτο Χατζηγάκη. Στην  ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Οι ανακρίβειες, οι κυβιστήσεις (λαϊκά:κωλοτούμπες) και τα ψέματα αποτελούν πλέον την καθημερινότητα της κυβερνητικής πολιτικής με πιο πρόσφατο κρούσμα τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου. Στις 1/12/2015, μόλις 3 μήνες πριν ο κ. Αποστόλου δήλωνε στη Βουλή, καθησυχάζοντας τους αγρότες, » όσο είμαι υπουργός και κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, δε θα υπάρξουν ανακτήσεις» (επιστροφή παράνομων επιδοτήσεων προηγούμενων ετών – πακέτο Χατζηγάκη). Στις 18/03/16, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την επιστροφή 215 εκατ. ευρώ, που είναι απαιτητά απο 95.000 αγρότες.

Την ανευθυνότητα του κ. Χατζηγάκη και της τότε κυβέρνησης της ΝΔ θα την πληρώσουν σήμερα χιλιάδες αγρότες οι οποίοι έχουν υποστεί οικονομική αφαίμαξη τα τελευταία μνημονιακά χρόνια και τους ράβεται νέο φορολογικό-ασφαλιστικό κουστούμι. Οι διαβεβαιώσεις του κ. Υπουργού πέφτουν στο κενό, όπως και η αξιοπιστία του. Οι αγρότες, η πρωτογενής παραγωγή δεν έχει κανένα μέλλον αν δεν έρθει σε σύγκρουση με την αγροτική πολιτική της Ε.Ε. και δεν ανακτήσει εργαλεία όπως η εθνική και νομισματική κυριαρχία

Αγροτικό Τμήμα ΛΑΕ Μαγνησίας»

Περισσότερα Εδω

Related posts