16 Οκτώβριος, 2018 16:10

Breaking News

Κόλαφος κατά Σακελλαρίου από τους δικαστικούς λειτουργούς

Κόλαφος κατά Σακελλαρίου από τους δικαστικούς λειτουργούς
NANOSΕυθείες βολές κατά του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκου Σακελλαρίου για την αιφνίδια κίνησή του να παραιτηθεί από τη θέση του, εξαπολύει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον κ. Σακελλαρίου εμμέσως πλην σαφώς για απόπειρα επηρεασμού των δικαστών στις εκκρεμείς διασκέψεις αλλά και για «φυγομαχία». Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, συνεπές στις πάγιες θέσεις του, καταδικάζει κάθε απόπειρα επηρεασμού των δικαστών του και δη σε εκκρεμείς υποθέσεις, ακόμα και αν προέρχεται από τον Πρόεδρό του.

Οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας παραμένουν ενωμένοι και προσηλωμένοι στο έργο της απονομής της δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις των καιρών με ανεξάρτητο φρόνημα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα το Σύνταγμα και το νόμο. Δεν παραιτούνται, δεν φυγομαχούν».

Η ανακοίνωση του ΔΣ της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Συμβουλίου της Επικρατείας ελήφθη με τη συμμετοχή των αναπληρωματικών μελών κ. Ε. Κουλεντιανού και κ. Δ. Τσαρούχα, λόγω κωλύματος του κ. Ε. Αντωνόπουλου και του κ. Μ. Πικραμένου, οι οποίοι μετέχουν σε εκκρεμή διάσκεψη για ζήτημα, στο οποίο αφορά η ανακοίνωση.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, 13:48

Περισσότερα Εδώ

Related posts