20 Ιούλιος, 2018 22:07

Breaking News

«Κίνημα» αγανακτισμένων πεζών στη Λάρισα!

«Κίνημα» αγανακτισμένων πεζών στη Λάρισα!
NANOS

Η κατάσταση με την παράνομη στάθμευση στην πόλη της Λάρισας δεν πάει άλλο και αυτό πλέον είναι δεδομένο…

Άλλωστε και μόνο το νούμερο των… 1.000 κλήσεων το μήνα τις οποίες κόβει η Δημοτική Αστυνομία αφενός καταδεικνύει την ένταση του προβλήματος και αφετέρου σκιαγραφεί την ανευθυνότητα που διακρίνει κάποιους εκ των συμπολιτών μας.

Πεδίο… δράσης ασυνείδητων οδηγών έγινε για ακόμη μία φορά ο Λόφος του Φρουρίου, με τα ΙΧ στις περισσότερες των περιπτώσεων να παραμένουν σταθμευμένα ακόμη και κάτω από τα σκίαστρα της Βιοκλιματικής Ανάπλασης.

Δεν είναι τυχαίο ότι πρόσφατα η Δημοτική Αστυνομία σε μόλις μία ημέρα και μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή έκοψε… 55 κλήσεις «σπάζοντας» – κυριολεκτικά – όλα τα κοντέρ…

Παράλληλα, δεν περιγράφεται η κατάσταση σε πεζοδρόμια και άλλα σημεία διέλευσης πεζών, ποδηλάτων κλπ. κυρίως στο Κέντρο της πόλης.

Όλα αυτά ίσως να δικαιολογούν το «κίνημα αγανακτισμένων πεζών», το οποίο εμφανίστηκε εσχάτως στη Λάρισα, με τα… μέλη του να προχωρούν σε έμπρακτη έκφραση δυσφορίας προς τους οδηγούς που σταθμεύουν παράνομα. Μάλιστα, τοποθετούν στα παρμπρίζ των οχημάτων το… διάσημο αυτοκόλλητο «Είμαι γάιδαρος – Παρκάρω όπου γουστάρω».

Ποιος να περίμενε ότι οι πεζοί θα έφταναν στον… ακτιβισμό για να διαφυλάξουν το δικαίωμά τους να περπατούν ανεμπόδιστα στο πεζοδρόμιο…

Πηγή www.larissanet.gr

Περισσότερα Εδω

Related posts