15 Νοέμβριος, 2018 14:11

Breaking News

Θεσσαλονίκη: Διακοπή νερού στη Μενεμένη λόγω εργασιών

Θεσσαλονίκη: Διακοπή νερού στη Μενεμένη λόγω εργασιών
NANOSΘεσσαλονίκη: Διακοπή νερού στη Μενεμένη λόγω εργασιών

Διακοπή νερού είναι πραγματοποιείται από τις 9:00 έως τις 13:00 στη Μενεμένη λόγω εργασιών ελέγχου αγωγών ύδρευσης, που θα σημειωθούν στο πλαίσιο εργασιών της εταιρείας «ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΤΕ», επί της οδού Αγίας Παρασκευής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ, θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης στην περιοχή του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ενώ θα υπάρξουν και προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση στην περιοχή της Μενεμένης.

«Εξαιτίας των αναγκαίων αυτών εργασιών της ΕΥΑΘ Α.Ε. θα σημειωθούν προβλήματα στην ομαλή υδροδότηση στην περιοχή της Μενεμένης στις οδούς Ρόδων , Κουντουριώτη , Θωμά Χατζίκου , Αγίας Παρασκευής , Μοναστηρίου στα μονά νούμερα, στο Grand Hotel καθώς και στην οδό Γιαννιτσών από την οδό Βυζαντίου έως το σταθμό των ΚΤΕΛ.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για τον έλεγχο του δικτύου ύδρευσης της περιοχής, λόγω του έργου κατασκευής υπόγειας διάβασης των σιδηροδρομικών γραμμών επί της οδού Αγίας Παρασκευής, και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών μας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: thestival.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018, 10:30

Περισσότερα Εδώ

Related posts