18 Ιούλιος, 2018 18:07

Breaking News

«Η WIND στηρίζει το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Λάρισας»

«Η WIND στηρίζει το Σύλλογο Θαλασσαιμίας Λάρισας»
NANOS

Σε δήλωση της Παναγιώτας Πανταζή, αντιπροέδρου του Συλλόγου Θαλασσαιμίας & Δρεπανοκυτταρικής Νόσου Λάρισας “Αγ. Γεώργιος”, επισημαίνονται τα εξής:

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και όλων των μελών του συλλόγου μας καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην πόλη μας, την Κυριακή 27 Μαρτίου, την 4η διοργάνωση του RUN GREECE, που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ το 2013.

Η WIND, η οποία είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, επέλεξε φέτος να ενισχύσει οικονομικά τον Σύλλογο Θαλασσαιμίας και Δρεπανοκυτταρικής Νόσου Λάρισας.

Ευχαριστούμε θερμά την WIND για την κίνηση της να ενισχύσει οικονομικά τον Σύλλογό μας, ο οποίος απαριθμεί 250 περίπου άτομα με Θαλασσαιμία (Μεσογειακή Αναιμία) και Δρεπανοκυτταρική Νόσο (Δρεπανοκυτταρική και Μικροδρεπανοκυτταρική Αναιμία), σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η οικονομική αυτή ενίσχυση, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με την αγορά ιατροτεχνολογικού υλικού χρήσιμο για τις ανάγκες των πασχόντων από Θαλασσαιμία και Δρεπανοκυτταρική Νόσο.

Οι δράσεις του συλλόγου μας είναι πολυποίκιλες και γι αυτό με μεγάλη χαρά, θα στηρίξουμε τον μαραθώνιο με την ενεργή συμμετοχή μας γιατί ο αθλητισμός είναι από τα στοιχεία εκείνα που ενώνουν τους ανθρώπους αντιμετωπίζοντας τους όλους ίσους χωρίς διαφορές. Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες της Λάρισας να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή που έχει σαν σκοπό να προάγει το αθλητικό αλλά και φιλανθρωπικό πνεύμα! Δεν έχει σημασία ο τερματισμός, δεν έχει σημασία η νίκη. Σημασία έχει η διαδρομή!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, Wind, Δήμο Λαρισαίων, ΣΕΓΑΣ και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!».

Περισσότερα Εδω

Related posts